Sose értem őket,hogy honnan veszik azt a mérhetetlen önbizalmat amivel még a traktor csapásos földutra is képesek bejönni az ember után egy opel astrával
16 éves korom óta motorozok illegálisan kb 10-15 kergetőzésem volt egyszer se kaptak el.Ahhoz azért komoly géppel kéne jönniük utánam,hogy letudjanak rúgni úgy látom te neked még nem volt ilyen akciód gondolom te megálsz nekik és készségesen megadod az adataid
nemigen ilyen......
ez valami 70es évekbeli cucc lehet
felfogatásáról nem tudok nyilatkozni, nem láttam már régóta
a képen nem látszik jól de ha kell lefotózhatom valamikor
Erősen gondolkodom műanyag tankon,mert megpróbáltam felrakni egy régi xr 600 (85-87ig gyártott)műanyag tankját de sajnos nem fért fel a domihoz létezik műanyag tank 24 literes csak ritka mint a fehér holló
sziasztok lenne egy keresem le tudna nekem valaki rajzolni erthetobben a honda xl 600 kapcsolasi rajzat de csak a gyujtast szeretnem kulon lampak indexek nelkul csak a gyujtast akit tud segiteni annak nagyon megkoszonnem :))))
Mindegyik képen ugyanaz a motor van
Én cseréltem ki a telókat,CRF 450R-be valók. Itthon is lehet kapni,bontanak ilyen motorokat sok helyen,vagy akár az ebay-ről is lehet venni.
futóval bemászkálok olyan helyekre ahol régen megakadtam zsigulival
az új gépet is mindjárt az első úton ellenőrizték
vagy 3 hónapja le volt járva a műszakija meg a biztosítása
szerencsére futón volt
régebben csak a vadőrökkel kergetőztem, össze is törtem nekik a pár hónapos níva jobb oldalát
ez valami 70es évekbeli cucc lehet
felfogatásáról nem tudok nyilatkozni, nem láttam már régóta
a képen nem látszik jól de ha kell lefotózhatom valamikor
Ini biztos tudja, Ő közel ül a tűzhöz.
de szerintem eladni sem lesz könnyebb
xl600tank nem jó a domira? van egy 18literes a padláson
Én cseréltem ki a telókat,CRF 450R-be valók. Itthon is lehet kapni,bontanak ilyen motorokat sok helyen,vagy akár az ebay-ről is lehet venni.