Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze,ha meg tudnak fogni mert én senkinek se állok meg lehet az rendőr,erdész,katona maximum felemelem a ökölbe szorított bal kezem és kinyújtom a középső ujjam
anélkül meg seggberaknak a sünök
aha köszi igazából én is csak terepen használnám hobby célra
amúgy marha szép mindegyik géped
teleszkópot te cserélted ki bennük?ha igen hol sikerült hozzá jutni vagy milyen motoré?
Az már bűncselekménynek számítt bevágnának kényszer pihenőre
rendszám nélkül elég necces lenne
kérj addig egyet kölcsön
Az a baj idén nagyon összegyűltek a gondok meg hát sajnos a pénzt se lapátolják már be az ablakon úgyhogy inkább a tavaszra koncentrálok,de mindenképp elmennék egy túrára ezzel a Taki féle brigáddal.Persze csak olyanra ahol nem nagyon kell közúton menni
csak akkor füstöl ha beindítom
szóval az indítás utáni pár percben, de mostanság ez is elmúlt, inkább akkor füstölget egy kicsit amikor az olaj a végét járja
majd jönnek a hidegek szerintem ismét elkezdi
gondolom az az utángyártott szimmering mégsem volt az igazi
hangja meg mindig is ilyen volt, negyedgázig alig félgáz környékén meg hangosodik
mondjuk én azt sem bánnám ha nem lenne hangja, lehetne akár napelemes is
Szívesen!
Valahova el kell tűnnie annak a sok benyának
A videón amúgy teljesen jó hangja volt a vasnak,és nem is füstölt.
koszi a segitseget
erdélybem csak egyszer estem
vagyis inkább eldőltem mert állt a motor, bár ekkor totál fejreállítottam
le is pattant a tükör feje, de utána simán visszatettem, nem kell ide behajthatós, olyan erős mint az edzett acél

azért a gépemben lassan 80 ezer lesz, ki tudja mi lett(vagy épp mi nem) csinálva rajta
Az lehet,de nekem még soha nem evett 7l egyik XR4-sem,pedig azért nem tatásan megyek vele,igazából még 6-ot sem
Szerintem sokat van lapon a motorod,és elfolyik belőle
meg milyen széles az ember mellkasa... pl egy giliszta 40 kilósnak nincs ám akkora légellenállása
ezt a szimón veszem észre leginkább, ha szembeszél van akkor vagy kapcsolgatok le-fel vagy fekszem rajta
persze az xr nem igényli a visszaváltást, de jobban kortyolja a benzint
Igen,nem mindegy hogyan van használva,és hogy hány kilót kell cipelnie a motornak
Igen!
100+ nál nekem 7 fölött eszik
ellenben hegyi terepen(ebben van pár km álló motorral gurulás) sokszor még a 4.5 sem éri el
idén is hívtalak...... lett volna még hely pár bátor jelentkezőnek
szerintem jövőre is lesz, nézegetni kell az oldalát
akkor a Motorsportosat is fel lehet tenni bukora?
Helmet.
Használtan már láttam ilyet 50e körül....lesz ez még olcsóbb is szerintem.
koszi....nalunk Motorsportosat talaltam 235 euroert....neked melyik fajta van?
Attól függ ki hogyan használja. Nézzél bele a videóimba.....ilyen használat mellett nekem 5-5,5l fogyaszt,de ha normálisan (nem totyogva,de nem is rángatva) mész vele,akkor pl nekem elég 4,5l száz km-en.
Mindegyik szettben a kamera az teljesen ugyanaz,csak a rögzítő szettek mások. Ha a sisakra akarod rakni,akkor a helmet szett a legjobb. A motorsport szettben ugyanezek benne vannak + egy tappancsos rögzítő,hogy autó motorháztetőre is fel tudd szerelni(ez a legdrágább)......mondjuk láttam ezzel rögzítve sisakhoz is....elég hülyén nézett ki,viszont könnyen leszedhető. A naked szettben szerintem csak a kamera van tokkal,de ebben nem vagyok biztos,meg kell nézni a leírását.
Colt mit jelentenek a GoPro utan irt Naked meg meg nemtom milyen irasok?
amúgy egy xr 400-as endurózás mellett mennyit fogyaszt?
Nem volt meg sokáig,de elvitt a biharba(Galbena),zemplénbe volt egy transzfogarass meg itt jövés,menés
Szerintem egy fasza többcélú gép de vannak sarkalatos pontjai
A hátsó henger állítólag nem szereti a városi tötymörgést kánikulában ,a váltójának lehetnek gondjai.
Nekem egyik sem jött elő.
Sajna nincs annyi pénzem,hogy a szerelmeket megtartsam,ezért csak ideig-óráig dugom őket
Valami 350 körül vettem.
Ez is megvolt,kipipálva,haladjunk
Pedig vastagabb brifkóval hűségesebb lennék