A bakonyban,lőtér védelemre valóban volt 2db TTR motor de aztán elkerültek a motorok a határra! Akkora károkat szerintem nem okoznak a motorosok hogy külön endurós alosztály legyen a rendörségnél...olyat hallottam már hogy nivával utána mentek a jóembernek meg hogy vadász adott le figyelmeztető lövést de ahoz szerintem igen nagy dolgot kell tenni hogy motoros rendör menjen utánad erdőbe vagy terepen!
A rugdalózásra visszatérve valóban nem tud ugy erőt kifejteni hogy ő magát ne lökje el az ellenkező irányba :)
Régen sokat motoroztam a Várpalotai lőtéren (még tavaly nyáron is)és a bakonyba de én cross motoros rendőrrel még nem találkoztam ha meg mentél már terepen 80 km/h val akkor tudnod kell hogy ott nem igazán kell rugdalózni mert akkorát esel mint az ólajtó.Tehát ezt a verziót nem igazán tudom elképzelni
Dehogy adom meg magam csak ha épp cross géppel jön utánad 100x többet motorozik terepen mint te...utolér és mondjuk 80-nál felrúg a gecibe az azért fáj...
határon nem néznek semmit
a személyidet kérik el csak, de legutóbb még azt sem kérték, csak integettek hogy haladjunk mert le vagyunk maradva a többitől
minél kisebb a határátkelő annál többet szarakodnak
pl méhkeréknél szinte mindig levetetik a bukót nagylakon sosem
a világosi vár alatt van egy benzinkút ott lehet hagyni az autót meg a futót
Én is nézegettem a videóit, meg olvasom a honlapját, nagyon mennék velük, csak sajnos nekem sincs rendszámom. Egyszer összebeszélhetnénk aztán elmennénk. Nem tudjátok határon ki lehet vinni egy motort futón aminek nincsenek papírjai?
Szia ugy néz ki igen mert lesz cross gumim cimbitől! Vagy ha nagyon kéne eladó, de nekem cross gumiból maximum 18"os hátsó kellene!Ha esetleg tudsz jó állapotú 18as hátsót akkor arra szivesen elcserélem!
Persze!Nem amerikaban vagyunk ahol romma lehet torni barmit egy motorosert!Ez magyarorszag ahol uldozesbe nem mehet bele a reandor a benzine napra ki van szamolva napra pontosan... Szoval igazan barom allat rendornek kell lennie ahoz hogy a szantasba is kovessen vagy az erdobe
Na jó persze ha helikopterrel kerestetnek meg riasztják a TEK-et de lássuk be ahhoz nagyobb szart kell annál kavarni,hogy ilyen nagy erőket be vessenek
Hidd el sokszor nagyon akartak volt mikor 2 autóval kerestek a faluba össze vissza,mindenkitől kérdezősködtek,otthon is kerestek de én akkor inkább nem mentem haza hanem a haveromnál néztem a tv-t és este haza mentem motort meg pár napig pihentettem egy nyugis helyen
egyedül semmiképp.
de ha akarnának megfognának ám , a rádióhullám gyorsabb mint te
felénk is beszopatták a crossos hülyegyerekeket, fél falu le lett zárva, úgy terelték őket hogy azt hitték szopatják a sünöket
utána egy jó darabig csend lett
az 1200-es zsigulival nem tudtak megfogni a vadőrök, csak aszfalton(a picsa gondolta hogy egy vadiúj 1,7-es volt....)
A rugdalózásra visszatérve valóban nem tud ugy erőt kifejteni hogy ő magát ne lökje el az ellenkező irányba :)
Ahogy tudom egyre többen mondják le a részvételt.
És valami jó árat mondj rá
majd fotózom, ma már nem biztos
a személyidet kérik el csak, de legutóbb még azt sem kérték, csak integettek hogy haladjunk mert le vagyunk maradva a többitől
minél kisebb a határátkelő annál többet szarakodnak
pl méhkeréknél szinte mindig levetetik a bukót nagylakon sosem
a világosi vár alatt van egy benzinkút ott lehet hagyni az autót meg a futót
Ini most nézem a képet az a piros tan k nem eladó véletlenül?
és esetleg tudnál róla több képet csinálni?
A fejidom egy Polisport Halo -univerzális.
amúgy milyen tank van rajta?(több xr-en is láttam már)
meg milyen fejidom van rajta(wr400)?
de ha akarnának megfognának ám , a rádióhullám gyorsabb mint te
felénk is beszopatták a crossos hülyegyerekeket, fél falu le lett zárva, úgy terelték őket hogy azt hitték szopatják a sünöket
utána egy jó darabig csend lett