a kedv az fontos
amikor levették a gipszet a lábamról és már annyira hajlott hogy fel tudtam tenni a lábtartóra már motoroztam
de menni még csak mankóval bírtam
aztán na majd csak aszfalt, de a végén csak rákeveredtem valahogy egy földútra
mondjuk szopi lett volna ha balra dőltem volna mert csak kézzel tudtam levenni a lábam a lábtartóról......
és a "fosadék" 82es cagiva pár rúgásra indult majd 3 hónap állás után
Ez a dolog kicsit fúrcsa .... mert életemben most tört el valamim ...
De a kedvemet nem veszi a el a motorozástól
csak most kell venni új kormányt , kézvédőket, fejidomot meg a sisakot is le kéne cserélni ... ő már megérte az árát
No meglett a csimmám végre Thor Quadrant MX Zsir állapotban occo pézért
igy néz ki mint a képen! se szakadás se kopás se semmilyen kül és szerkezeti hiba
sziasztok! valakinek nincsen xl 185/200-hoz henger-dugó-hengerfej-e ? füstöl mint egy 2t de elsőre indul hidegben melegben :-D mivel kb 5 hónap alatt elmotoroztam vele annyi benzint amennyibe került (40000 ft) úgy gondoltam megérdemel egy kis törődést
Sziasztok..Olyan kérésem lenne hogy ha valakinek van eladó bontott XR600 szelephimba akkor legyen oly szives hogy ír.... az árról majd eggyezkedünk... köszönöm..
100 tempó volt kb.. szóval esélyem se volt kikerülni , azt hittem oldalról kapom el , de frontba jött:/ Haver mondta aki mögöttem jött hogy átmentem rajt és a hátsó kerék a levegőben volt 3x oda viszza berángatott és a negyedikre földhöz vágott de a felépülési idő alatt tudok tanulni a kresz re
amikor levették a gipszet a lábamról és már annyira hajlott hogy fel tudtam tenni a lábtartóra már motoroztam
de menni még csak mankóval bírtam
aztán na majd csak aszfalt, de a végén csak rákeveredtem valahogy egy földútra
mondjuk szopi lett volna ha balra dőltem volna mert csak kézzel tudtam levenni a lábam a lábtartóról......
és a "fosadék" 82es cagiva pár rúgásra indult majd 3 hónap állás után
De a kedvemet nem veszi a el a motorozástól
csak most kell venni új kormányt , kézvédőket, fejidomot meg a sisakot is le kéne cserélni ... ő már megérte az árát
Tudod a mondás hogy tartja eb csont beforr
Viszont az őzike úgy látom nemigen bírta ki röhögés nékül.
Mai motorozásunk alkalmával barátom is esett egy hatalmasat 80-nal, de szerencsére épen megúszta az előre szaltót.
igy néz ki mint a képen! se szakadás se kopás se semmilyen kül és szerkezeti hiba
ELADÓ 16 000FT 20 496 5113
na az még jól meg is ette volna az embert
Szerencse hogy nagyobb bajod nem lett,mielőbbi jobbulást!
Mocin meg a kormány ment el , meg az elsőkerék csapágy
nekem ilyen volt a vállam
utána összeforrt és lett egy kinövés, na utána fájt minden mozdulat....