Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tetszett ez a túra nekem is jövőre én is beszálnék hozzátok egy ilyen túrára
A kanyar után? Nem csodálom,biztos azonnal felfogták hogy ez nem lesz sétagalopp

ott ahol én is megálltam ott ő is billegett pár percig, na ott rezelt be a banda
10-szer simán fel-le mentél volna,amíg a többiek felérnek
Azért látszott hogy emberfüggő a dolog,mert Taki simán ment felfelé a nagy döggel.
ha könnyebb lennék 50 kilóval még vissza is mentem volna repetáért
amúgy az a nagy tank ilyenkor kurvára zavaró tud lenni..... el is adom most már nem kell
Jól van,már azt hittem monoklim lesz
milyen tapasztalataid voltak vele ? mennyiért sikerült hozzájutni ?.)
Ja,ja ,
Na ez az,akkor lesznek egyenlők az esélyek. A Hondával átsuhantál a köveken,a nagy dögök meg pattogtak,mint kecske szar a deszkán.
Mindenesetre az tetszett a legjobban,amikor az egyik kolléga az első kanyarban felfutott a "partoldalra",vagy hogy mondjam
Amúgy ezek a gurulós kövek nagyon szemetek tudnak lenni.
Akkó jó ,
könnyű dolgom volt, én már jártam arra és tudtam hogy fel tudok menni
de most sem ment hibamentesen
kb 2 órát vártam a többiekre.....
amúgy ha jobban megnézed mind ott bukta el hogy lassított vagy megállt
ez is olyan mint a sex ha érzed hogy gáz van, gyorsítani kell
jövőre megnézem hogy jut fel a ténéré
Ja,és ügyesen felmentél a kövesen
Láttam,borzalmas hangja van annak a motornak. A haverénak tök jó hangja van a gyári kipuval
legutóbbi túrán volt egy xr650 is
az xr4-hez képest nagyon béna volt az eleje
a többit nem néztem mert nem érdekelt
De,de
Melyik részével nem értesz egyet? Amúgy a 650R-ről írtam,nem a 600R-ról
szia Muz :) a képeid közt az egy xlv 750 ?
Na,na , , , , ,
fent van azért a listámon egy ilyen kütyü is csak még nagyon nem az elején
Szerintem használtan ki lehet fogni jó áron,főleg azóta amióta megjelent az újabb verzió.
Teljesen fix a rögzítés,egy 3M-es kétoldalas ragasztóval van rögzítve a sisakra....így van megoldva gyárilag. Kapott már ágat bőven,de nem szakította le,nagyon erős.Nem kell rezgéscsillapító,azt a nyakaddal megoldod
kösszi már nézegettem őket én is iszonyat áruk van.. amíg van mit alakítani a gépen tuti nem veszek de talán 1-2 év múlva ha ocsobb lesz és több lesz belőle ezek egyébként teljesen fixen vannak rögzítve sisakon vagy van valami kis rezgés csillapító a felfogatásukon vagy bennük?
Én nem vettem észre hogy valaha is szitált volna a kormány,ezzel a futóművel meg főleg nem.
Nem szoktam én sem ennyivel menni homokban,de most elkentem a száját.......olyan 100 szokott lenni a max.
Persze! Tavaly májusban vettem.és akkor 70e volt az ára. Az enyém HD1080-as,de ha most vennék,akkor 960-ast vennék,mert ennek nem használom ki a teljes felbontását,csak 720p-vel rögzítem a videókat,ezt meg a 960-as is tudja,ráadásul jóval olcsóbb,használtan meg még inkább.
110 nél többet sosem mentem még olyankor már olyan nem szépen muzsikál xl
én 120felett már komolyan félni szoktam
bár amióta van egy faca sárvédő merevítőm, azóta nem szitál a kormány
múltkor is akkora volt a menetszél hogy a lábam amikor lerázódott a szar úton nem tudtam visszatenni csak lassítás után
szerencsére éjjel volt és nem láttam mennyivel megyek, egy idióta román autó után mentem ő volt a szemem, muszáj volt menni utána..
meg lehet kérdezni mennyiért vetted a kamerád és h új volt e?