Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy kis Márciusi csendélet
amugy mitortent a vazzal ha nem titok?
Szevasztok!

Hondás Zsolti 06306122067 mindene van én tavaly rendeltem az éxerbe himbákat faszák 15 forintért veztengely gyári új 30 ért mondjuk mákkom volt hondánál 120 pénz azóta fasza!
Őszintén szólva nem nekem lesz... havernak kell. Látott már ilyet, hogy Dominator vázba volt bele építve... annyira nem tetszett neki esztétikailag. De ha nem talál magának vázat, akkor lehet, hogy érdekelni fogja a tied. Mindenesetre mondom majd neki. Mennyi lenne a szinte ingyen?
Még nem :)
Papíros? mert akkor érdekel
Azt nem !De szerintem Domi vázba bele teheted nekem van és szinte ajándékként adom!
Biztos így van, én annyira nem ismerem az XR-t
az miatt nevegyel....hengerfejhez semmi koze....nekem is himbak kellenek a XR-be
az ugyan az mint a XL hengerfej....a karbit atlehet csinalni
Hali. Csak a régi XR6-as hengerfej passzol az XL6-ashoz, a dupla karbi miatt.
Szelephimbám sajnos nincs,de akkor hengerfejet ne is vegyél,mert az elég költséges.
Bakró!nekem a szerelőm tanácsolta hogy másik hengerfejet kell venni .De amugy csak a szelephimbák vannak ,,elkopva"
Miért jobb az xr 600-asé mint az xl 600-asé?
tegyel ra XR600 zast ha mar csereled
Szia. Nekem van egy fél viselt,de üzemképes hengerfejem,szelepek nélkül.
Sziasztok. nekem honda xl 600-hoz kellene hengerfej jó állapotban és aránylag olcsón
De igen...de ugyfest hogy veletlen egybeeses volt...pici hangja meg van..majd megnezem ujra a lowert es ha nincs rajta nyom akkor johet a vizpumpa..akkor mar csakaz szolhat!de egyebkent mostmar eppen hogy szol...
de nem azt mondtad, hogy hűtőfolyadékot cseréltél vagy mi és utána kezdte? mikor megvetted nem kerregett?
ja csak en szlovakiabol vagyok .....arulnak itt is csak 15 euro darabja amit meg perpil nem adok erte
Válaszom most is Gerecse!
Ha lesz egy kis időd akkor torrentről vagy valahonnan tölts le egy redbull romaniacs-ot és nézd meg:) Érdemes :) tájak motorok és embertelen terep
http://youtu.be/_wyAUcyPqKE kemény kis Tréning !
kene nekem XR himbak olcson....nincs valakinek?
azért hozzá tartozik az is hogy 63kilo vagyok és 165 magas..vagy inkább alacsony..