Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Enyém szépen szól
Hátul és Elöl Zsír új gumik feszülnek a paripán....Holnap belecsapunk Andrushal a porba Mitas c02 130/80 R17 és Mitas ef06 90/90 R21 Kiváncsi leszek, hogy teljesítenek
ez kb olyan lehet mint az én régi ténérém
annak kb olyan volt a hangja mint amikor kijött a gyárból
aki csak egy kicsit is értett hozzá mind megcsodálta
sajna a mostani nem ilyen, csak ha nincs beindítva.....
szerintem az ilyen 20+éves gépeknél nagyon ritka az átlagon felüli kitűnő állapot
mesélj csak erről ! a régi xr forumban olvastam vmit, de ott hengerfej-szivócső cserével a dominatorét irta vki... van ami faragás nelkül felmegy ?
utánnajártam... ;) nemrég vette a hölgy, 340 volt mindennel együtt ilyen állapotban, plusz a motorkarpit.hu üléshuzat még 10
sziasztok. XL600R-em van és az a problémám hogy nagyon kicsi a szikra...valaki meg tudná mondani h mi lehet a baja?
azt azért nem említik meg hogy arra a kis xl-re mennyit toltak rá hogy ilyen legyen
ezt nem azért mondom hogy szar az xl, de 300as kategóriánál azért ott sem kell csodára számítani

nekem is egy foshalmaz a ténéré, de tavaszra már az is űberfaca lessz
olyan 150ezer kp után.........
joo kis XL600 .....hogy joo karburator?....pedig XL-en igen szar karbi van
Jó reggelt ! Elsőre offtopicnak tűnik, de olvassátok csak végig ! ;)
http://www.onroad.hu/teszt/teszt-bmw-g650gs-sertao-es-yamaha-xt660z-ten
ere-osszehasonlitas.html
Szerintem boven jo a 27loero!Nincs gond az alkatresszel sem csak hasznaltan nem kapsz!En is ilyet akaram az 500as utan!Jo kis motor az
öléggé öreg masinák :)
Attól függ mire akarod használni...Mivel 4T itt a nyomatékot is értékelni kell. Rövid áttétellel kezdő terepesnek teljesen ideális masina...egy darabig ugysem tudod kimotorozni. Megbízható jó gépek, bár ritka. Lehet egy 600-assal jobban járnál
Hello! Én is Fehérvári vagyok! Tarján: Gerecse motor. Igaz 60km...de szedj össze mindent mi kell aztán uccu neki én tőlük hoztam jópár apróságot
Szia. Nekem van hozzá minden alkatrészem,baráti áron, ha érdekel. Siófok környéke. Tel.: 20 824 3153
Sziasztok egy kis segítség kellene szeretnénk venni egy Honda XL350-es endurot de azt hallatom hogy a nem valami jól mennek mivel csak 27 le-van benne akinek van e felől tapasztalata az kérem jelezze,kösz
eloszor probalj karbin allitani fuvokat cserelni....karbit pucold ki....ha nem joo akkor lehet CDI
dobj egyet dobókockával ha páros akkor karbi ha páratlan akkor gyújtás baja van
Helló!

Tudom régen hirdetted már meg de engem érdekelne a műszerfal amennyiben megvan még. Üdv!
Üdv. mindenkinek

Egy kis segítséget szeretnék...
Került hozzám egy leharcolt állapotban lévő XL600R
A blokkja az elvileg fel lett újítva ami hihető, mer igazából megy (aki eddig hallotta azt mondta szép hangja van), viszont olyat csinál, hogy magasabb fordulaton elkezd dadogni/fulladozni (kb 3000felett). Van aki szerint gyújtó trafó, van aki a karbi beállítást mondja, nekem meg fogalmam sincs...
-ha valaki tudja mi a teendő az legyen szíves ossza meg velem.

+ csepeg valahonnan az olaj, pedig a tömítések is elvileg újak.
-Tömítő pasztát neki esetleg ?

illetve kíváncsi lennék, hogy tud-e valaki valami alkatrész beszerzési lehetőségről Fejér és Pest megye környékén (jó áron)
- a gázbowden eléggé szét van
- hiányzik a jobbos lábtartó
- az első fék tartályából a kis ablaknál csöpög a fékfolyadék (valami ragasztó már van rajta)

[ 30K nál többet nem nagyon szeretnék rákölteni egyenlőre ]
jó árban vannak ezek az elf-ek, szerintem jó lehet az xr-be simán.
már csak azért mert a castrol actevo már 2100 lett felénk, ez meg 1000ft/l lenne igaz hordóból kiöntve, na de flakonom van egy csomó
Régi konstrukció jó ebbe minden, mondom én, akinek Castrol R1 10W50 van benne...Télre jó lesz :)
szerintetek ez milyen lenne az xr4-be
1000km-es olajcseréket csak bírná.......
Sziasztok!
Nekem is ennyi volt 2 éve.Eredetiség vizsga, műszaki, átírás, forgalmi, törzskönyv, biztosítás.
De már csak a biztosítás maradt, nincs 10 e/év szerencsére.