Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne vegyetek rendszámos motort
majd 50(ebből 10 a műszaki) pénz az átíratás
ami a vicc hogy ebből csak 7500 az átíratási illeték
47.08846,18.362378 ezt is útba ejtjük M7 felüljáró Terepen megközelíthető
Következő hétvégén én viszlek el valahova, ott küzdeni fogsz
Na majd kiváncsi leszek mit teljesitessz rajta..:D
Hétvégi Túratervünk egyik állomása
Szívesen!
Köszi szépen!
Semmi gond, még megvan lehet vinni ha valakinek kell.
Bocs már megvan 041..az nem jóóó Domiba
Cikkszámot kérnék róla
Ha valakit érdekel van 1998 XR600Rhez vadonatúj, bontatlan Gold Fren első fékbetétem.
Ára 3000Ft +posta.
1,1-1,4
elol hatul kb. 1,2 tol 1,5 ig
Hellotok! Valakinek van esetleg Honda XR 400-ashoz kezelési útmutató magyarul? Ha lenne valakinek, és feltöltené azt nagyon megköszönném!

http://www.kepesmotor.hu/felni...

Ezeket a kerekeket szerintetek XR 400-asba be lehet épiteni? Első hátsó tengelyhez kell átalakító, de leginkább az zavar hogy a km óra spirálnál hogy lenne a megoldás, és hogy középen fusson a kerék...
0. 6-0.8
Andrusht már kérdeztem, most jön mindenki más! Ki milyen guminyomással megy terepen?
flex
arra is gondoltam egyébként amit te irtál..pár tizedet kicsiszolni az adott részből
az a gond bármerre állitom kopog..ha nyitok rajta akkor is csak mélyebben ha zárok rajta akkor is csak élesebben
gőzöm sincs......
látni kellene, akkor lehet beugorna valami, de gondolom ez nem természetes dolog......szóval ott valami még sincs rendben, nincs nagyon eltekerve az a power?
sziasztok többen is a keverék szegénységre gyanakszanak azért köszönöm a válaszokat majd ebből az irányból közelítem meg a dolgot aztán meglátom mire jutok vele
és most komolyan ini még1szer.... Volt már hasonló jó ötleted pl hogy hajtsam amig ki nem könyököl aztán vegyek uj blockot..