Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te tudod......jó motor,de azért nem kell elalélni tőle. Nehéz,rossz a futóműve,gyenge a féke.....nekem annyira nem jön be...mentem vele.
Egy csomó dolgot nem mer bevállalni vele a haver,amit az XR4 simán teljesít ....tudom emberfüggő,de a súly nagy úr!
Viszont nem romlik el,tartós,megy mint a tank(150Kg).
multkor lattam 50 euroert sisak kamerat....nemtom milyen marka volt de az volt irva hogy hd-ban vesz fel...elfelejtettem utana nezni igy nem is tudok rola tobbet
Üdv,

Honda XR 600-at VENNÉK! Érvényes okmányokkal (külföldi v. magyar teljesen mindegy) lehet motorhibás, törött is...

Érd.: 20/9452355

Üdv:
2. kepen elso motor ....alom gepem
Üdv motoros társaim!
A segítségetekre lenne szükségem. Arról lenne szó,hogy Miskolcon szeretnék/nénk rendezni egy endurocross versenyt a volt Diósgyőri Acélművek területén. Ötleteket és némi hozzájárulást szeretnék kérni tőletek. Megpróbálok mindent elintézni, hogy legyen engedélyünk az egész rendezvényre. Fantáziadús pálya lehetőségek vannak. Amennyiben érdekelne titeket ez az egész kérlek benneteket jelezzetek nekem. Érdeklődöm folyamatosan,hogyan miként kellene lebonyolítani a dolgot. Pályát csinálunk, csak segítségre lenne nekem is szükségem, miféleképpen intézzük a dolgokat amennyiben igény lenne rá.
Nekem elsősorban az lenne a célom,hogy keletre is eljusson az ami a Dunántúlon van, és erősítsük az itteniek bizalmát. Várom az ötleteket, véleményeket.
Köszönöm.
Üdv:Gábor
Pár kép szombatról.
Én XR 400-at vennék :) Úgy tudom nincs benne önindító :) Ha nagy gép és önindító akkor Dominator 250-est ne vegyél...idővel kicsi lesz
Szerintem meg inkább használtan vegyél jót,mint egy új szart.......ritkán,de azért szokott lenni eladó használt GoPro
Mondom én!
most ma eleg....karacsonyra kerek valami kamerat....nem GoProt de valami normalisat
Tényleg kár lett vón ,
Fasza kis Boogie-woogie
Amúgy meg Rock & Roll
Nincs ezekben tömítés ha jól tudom de holnap megnézem.Nem tudom hogy néz ki az xr 4 esé sajnos,de talán valamelyik kolléga ezt megtudja itt állapíttani
sziasztok
motor vásárlása előtt állok
xr250 v xr400
ti melyiket ajánlanátok? endurózásra kellene néha pályára
250-es mennyit eszik komolyabb használatnál?
úgy viszont a 400-ra kíváncsi vagyok?
gyárilag ezek hány le? 250?400?
csak azért kérdezősködöm ennyit mert még nem volt 4t-m
ja és 400-on van önindító?
előre is köszönöm
Nem bizony,mégis hibáztam többször is
Baromi jó videó a hazafele úton lehet hogy nem most jártál először
sziasztok nem tudjátok hogy Honda XL 200 -hoz lehet e kapni berúgó-szettet? sajnos gyárilag öninditós..
Aki esetleg nem tud mit kezdeni magával,az nézze meg ezt a kis videót
Először csak egy rövid mászókásat akartam csinálni,de sajnáltam megvágni ezt a jó kis zenét......
http://youtu.be/kT5Hk3U-pzA
gondolom azer mer az is megkopott
A 43mm a tömítő fiberrel v. nélküle értendő? A dob hasonlít-e az xr 400-éra v. teljesen más méretű?
a veztengelyt minek?
Nálam is ez a helyzet sajna, sőt még vezérmű tengelyt is kellene cserélni de gondolom ezek után nálad is kell cserélni
Tiger amúgy most derült ki nekem is hogy elmászkált a szelephézag sürven hogy a lendkeréken elvan nyíródva az ék es 1-2 fog a vezérlésen elvan menve még az előző tulaj hálás törődésének műve és már 2 csapágylehúzó bánja meg sem nyikkan, tehát valakinek váltó eladó?
Valakinek váltó xr be eladó esetleg vagy egy két fogaskerék mert letörött egy pár fog
na mostma csereje valtot mer kivancsi vagyok mi hogy van