Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nahát az nem olcsó
Szia! Jó állapotban van a tank, tanksapkával, kulcsal együtt adom! Én B.A.Z. Megyében lakom Miskolctól 30km-re Bükkábrányban.
Szia! Oké cseréljünk! E-mailben írd le a címet hová küldjem! Én B.A.Z. megyei vagyok! Bükkábrány
Én úgy tudom az 1 és a 2 es rövidebb az xr be mint a domiba a többi fogaskerék áttételezése megegyezik
én bontottam xlt. Egy srác elvitte a komplett váltót, belerakta a 600as xrbe. Ugyan az minden.
Kösz a segítséget de biztosra kellene tudnom mivel letört vagy 4 fog a váltóban
NX 650 vs XL 600 tuti ugyan az és szerintem XR váltó is
hat szerintem nem mert en ugy tudom hogy mas az attetelezes.....de lehet rosszul tudom
Sziasztok egy kis segítség kellene az xr-be ugyanaz a váltó van mint az xl ben fogaskerék stimmel az xr be vajon!
Előre is köszi!
Ajaj hát az nincs közel de azért köszönöm :)
abban majd a tobbiek segitenek mert en szlovakiai vagyok
Akk viszont kéne nekem olyan veboldal ahol csak és kizárólag xl xr ekkel foglalkoznak alkatrészügyileg :) mert sajna nem találok aklkatrészeket és addig sajna csak porosodik a műhelyemben :)
milyen hajtómű olajat vegyek gilera smt 50 esbe.? meg mennyi kell bele?
hat ezt cross-ra cserelni legnagyobb hulyeseg....ez az en velemenyem....majd ha veszel cross-t akkor majd kinyithatod a bukszad a sok hiba miatt
Nah mondjuk ebben igazad van de ha lehetőségem lenne rá hogy eladjam akk szivesen eladnám és vennék egy kissebb 125 gyári cross- t még akk is jobban járnék mittudom én 120.000ft ért mert szerintem nem pénz érte
fel kell ujitani....ne keress blokkot....legalabb tudod mivan benne mivel te csinalod
segítsen valaki
csak annyi a bibi hogy tönkrement a berugó része + szerintem a dugattyú is elfosta magát de ezen a baján kívűl jó állapotban van 1983 évjáratu
attól függ mi a hiba...
heló sziasztok érdeklődni szeretnék nem e tudtok honda xl 600 önindittós felújított blokkot kompletten eladót mert én keresgetek két napja de nincs szerencsém és hogy menyibe kerűlne vagy jobban járnék ha felújítanám azt ami van. Előre is köszönöm a segítséget
hat ugy latszik hogy mikor hozzam kerult nem csak az volt az olajpumpaval hogy rosszul volt rogzitve hanem mar gyenge is....elment a autodekom es hat lekaptam a szelepfedelet es a 2 uj es a benne hagyott himbak total elkopva 700km alatt....mar gondoltam hogy valami nem stimmel mert elmaszkalt a szelephezag de erre azert nem szamitottam ....mar vagy masfel honapja all a gep ilyen allapotba mert jelenleg nincs penzem himbakra...telen tervezem megcsinalni es tavasszal eladni es papiros XR600 vagy 400-at venni....de ha nem viszik el azert az erert amire gondolok akkor meg egy szezont marad
tagadhatatlan a dominátor blokk más és jobb de nekem csak erre telik:) persze ki tudja még ...:)
egy csomó ilyen csodát láttam már én is Dominatorból főleg
igaz de hála a mennyei atyának a tervezö nem volt amatör
egyébként olyan büszke lettem a az én kis rozsdásomra mint a fene mikor ezt elolvastam
Nem rossz,csak én inkább domi blokkot raktam volna bele mert azon van öníndíttó és egy karburátoros