Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tököm tudja. valami nagy zöld
egy erdőbe cumira lehetne őket venni, de itt a síkságon nem sok esélyem lenne velük szemben
a természetőrök is valami olyasmivel szoktak mászkálni csak azon nincs police matrica
Ilyene
Milyen enduros sünök?Azt hittem az csak mende monda Milyen gépük van azoknak csicskáknak?
ilyennel még nem találkoztam
csak villanypásztorokkal, abból meg egyre több van. már egy csomó utam megszűnt mindenhol az a rázós drótok
pedig azokon az utakon még iskolás koromban szimóval is verettem
errefelé meg támrendszer drótok vannak itt-ott a fűben na azok is cumik amikor felteker a kerék 10 métert
volt hogy fél méterenként törögettük el nem kis melóval
bár ezek nem kibaszásból vannak ott csak azért mert köcsögök az őstermelők és leszarják mi van a drótokkal
Felénk a kifeszegetett drótkötél is divat volt. Egy babettás öreg szerzett is egy szép széles mosolyt...
itthon az a szar hogy hemzsegnek a természetőrök mindenfelé
még felénk is pedig erre eddig sosem láttam őket(csak endúrós sünöket)
Hát srácok úgy néz ki mégis van rá esély hogy le lehet papírozni az Xr-t, nagyon megörültem a hír hallatán, a héten eldől hogy mi a végleges döntés.
Mi a Mecsekbe tervezünk majd túrát szeptemberbe 3 napos full illegál off-road túra tökön babon keresztül
tuti lesz ott szopi múltkor is 5-6 km alatt kitikkadt a társaság rutintalanabb fele
nekem a seggem 100% hogy megsínyli az aszfaltot de erdélyért megéri.
kopott gumival megyek hátha nekem is lesz izgalom
Biztos jó de aszfalton végig menni nem látok benne kihívást
akkor erre senki sem jön?
elég facának ígérkezik
na az mégjobb.. köszi a segitséget..
amugy meg motorszam is eleg
megprobálom holnap megyek be remélem sikerül összehozni...
mond meg nekik hogy 83 tol 87 ig adjanak es kesz de szerintem osszes XL XR domie egyforma
sziasztok a segitségeteket kérem, kellene nekem egy Honda XL 600R alvázszám mert szelepszárszimeringet szeretnék rendelni a Honda boltban és ahhoz alvázszám kell....az enyémén csak 1-2 szám látszik.. nagyon megköszönném a segítséget....
bemesz a hondaba es veszel....nalunk szaros 3 euro volt
De nekem vadonat új kéne
Köszi
gerecse motor asszem 3000 huf
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy rendelt-e már valaki vezérműlánc feszítő rugót xr 600,xl 600 vagy dominátorba,ha igen honnan és mennyiért?Előre is köszi
ott van az olajhűtő
szóval kell hagyni egy tenyérnyi szabad helyet
úgy meg már béna lesz.....
jól néz ki a fejidom nagyon tetszik
nem olyan rossz ez csak tovább kell csinálni én a helyedbe biztos hogy alulra raktam volna a sárvédő fölé mert ott nem annyira feltűnő.
inkább magamban csalódtam.......
valahogy nagyon nem jött össze, lehet elkapkodtam
pedig a csomagtartó tök faca lett, bár ott előtte volt működő prototípus