Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nehogy komolyan vedd a rosszindulatúságunkat ini:)
csak úgy nagyjából pontozgattam meg......
de kb ilyen helyzetben lett volna, csak rácsozva és az alsó befogóhoz merevítve az eleje
csináltam egy kisebbet, és lent, az olyan semmi volt
meghosszabbítottam de akkor is béna volt
ez egy nagy hátizsákkal még nézett ki valahogy
lehet 10x10es zártszelvényből nem lenne ilyen trabális
egy sima lámpakeretnek meg nem sok értelme lenne
bogrács tartó ha forró a kaja manet közben kihül és lehet kajolni
Gyerekülésnek jó lesz
feladtam.....
ami valahogy néz is ki arra nem fér semmi
amire meg fér az meg annyira tré hogy hihetetlen
itt alatta felette lehetne valami könnyű csomag a lámpákat is jól be lehetne állítani, esetleg amikor valami 5000km-es túrára megyek akkor folytatom.....
persze csak ha valakit érdekel:)
hát sikerült emelni a hátulján bár már tudom mit bactam el de a központi telot nem kellet cserélnem..de sajna ezzel még mindig nem értem a végére a dolognak
Képet várunk
Szia.
Megint a tesco-nál lesz a börze?
Heló sziasztok eladóvá vált a honda xl 600 asom egyrészt anyagi okok miatt mástrész a berugó részével van valami probléma de nincs időm foglalkozni vele ezért fordultam hozzátok ha valakit érdekelne esetleg én 150000ft kérek érte de lehet faragni az árából
én ma hozzákezdek a 2 lámpás fejidomhoz
este kipróbáltam hogy virít, nagyon faca, az egyik égőt kicsit kiékeltem hogy ne legyen a gyújtópontban aztán jobban terít, a másik meg lesz a távolsági fény
én az ilyeneket már inkább kikerülöm...ha lehet..... megöregedtem....
legutóbb is kormányletétel lett egy ilyesmi emelkedőn, bár ott egy megbúvó fatörzsön csúsztam el
pedig olyan faca z betűket vágtam az avarba, kb 6-8 méter kellett volna a csúcsig
de azért milyen király ez az xr4 simán megy fekve, pedig dől a karbiból a benzin
Mai Project: Visszaraktam a Db killert az Arrow dobba :) Azért milyen jó is hallgatni a Blokk gyönyörű kalapács hangját
Lemondtam róla!
Ott egyedül szoktam felmenni,úgy azért jobb
http://youtu.be/nZl24JHWtVk
Olyanok a Tudod azé egy telósnak legyen mán új,ha mán nincs ideje a sajátjára Mint a suszternak a cipője
a másik úton lett volna csak igazán jó
az a rész emlékezetes számomra
akkorát még sosem estem.....szerencsére van 3 ujjnyi puha protektor a bőröm alatt és megúsztam
Úgy ki lehet bírni
Ezekben gyárilag elég jó telók vannak,nem?.....csak mert írtad hogy vettél bele újat.
Biztos nem, mert rá sem nézek
Egy kis közjáték ....egyik kedvenc mai videóm
https://www.youtube.com/watch?...
Két személlyel mentünk fel a Penci dombon......igaz kicsit mellette
a lényeg hogy Te szereted,és nem unatkozol mellette
Vegye csak nekem is van a legjobb motor a földön Volt már több Nem fogyaszt csak keveset!Gyerekhibái vannak csak,nem sorolom,me 1 évig írnám!Sokan ócsárolják,azok nem értenek hozzá Jó volt újkorában 1 évig,aztán állandó szerelde Nem véletlen nem csinálom meg(egyenlőre,bár tervbe van,a 90% új alkatrész már megvan hozzá,de úgyis csak állna)szóval,van,de így nem fogyaszt,nem kell rá költeni,foglalja a helyet stb,tehát a legjobb motor a földön bár vettem bele új telókat