A domiba csak 1 dolgot szeretek főkén és az a a blokkja és az ezzel járó megbízhatóság (mert nem hiszem hogy van még egy olyan blokk amit különösebb változtatás nélkül több mint 20 éven át gyártottak)a többi dolog mint pl:futómű,fékek stb azt a magam ízléséhez igazítom
nem tudom hogy hogy tudták összehozni mert ugyanugy néz ki mint a 600as henger de ki lett számolva a 600as henger is meg a 650es is...
a 600as az 588,8 a másik az 649,097.... cm3...nemtudom hogy hogyan vagy miképp de a henger az biztos h 650es..:D remélem kapok hozzá gyűrűt mert a 600as hengert+dugót az elözö tulaj megsütötte....olaj hiány
normális eladótól kell rendelni, én elégedettebb voltam velük mint bármelyik magyar nepperköcsöggel..aki ráadásul 20ezret rádob egy 30ezres kütyüre, mer őőőőőőő tud olvasni, meg letudta ütni a cvuccot...
nem értem mi bajotok van...lehet azért mert engem aztán végképp nem érdekel semmi ami 120kiló fölött van, de inkább legyen 110alatt...
szerintem egyik domi se szebb, de ne kövezzetek meg...
Az xl 600r max 620-625 ccm lehet felfúrni mivel csak 72mm es a löket hossza ha viszont a 650 es dominator főtengelye lenne benne aminek a lökete 82mm er úgy már akár 670 ccm is lehet
te én nemtom...:D a dugó is akkora hozzá..589cm3 a gyári 600as henger....az is van ráirva de jóval nagyobb a furat mint a 600ason... én is meglepödtem rajta...:D
Azt elhiszem hogy ez nem fog meg de én inkább azt látom hogy te sajnálod azt a kis kuporgatott pénzt elkölteni és azért variálsz ennyire én mikor motort akarok venni max 2 hét alatt lezavarom te már hónapok óta ezzel küzdesz Nem bántás kép írom ezt csak lassan le megy a motoros szezon
kínai rendelés katasztrófa, de a reptéri vám is
asszem 6 napig ültek rajta
de kínában is a feladás és a reptéri indulás között is eltelt vagy másfél hét
ráadásul át is kúrtak a köcsögök, kevesebb is jött meg nem az ami kellett volna
kiimondta ezt?
konkrétan amerikából nem rendeltem, kérdezősködtem itt én is, pl az xrsonly-ról elvileg 1hét alatt itt van a cucc, ebay-ről sok mindentől függ, pl hogy az eladó mivel küldi, milyen csomagküldővel, postával...de oda van írva a shipping-nél hogy mennyi idő míg ideér+vámon elakadás+míg paypal igazol+míg feladja...
valaki kérdezte azt is mennyi plusszköltség terheli, nos ami a legfőbb az az áfa, ha elakad akkor az ugye +27%, a vám az mindössze pár százalék(ha jól emlékszem kb 5), ezért esetleg meg lehet kérni az eladót, hogy kevesebbet írjon rá, általában ilyen 50dollár körül illik, akkor már áfa és vámköteles, tehát nem annyira feltűnő, de még nem nagy összeg.-ja és az UPS, DHL, stb futárszolgálatok mindig vámolnak! a postán át tud csúszni...
ezeket tapasztalatból mondom, kínából rendeltem már.
remélem segítettem.-ja kínából sima postán egyébként kb 3-4hét alatt ér le egy csomag, de van olyan futár ami lehozza 2nap alatt is azt ki kell fogni
kb mennyitől húz meddig?
pl a tenere az olyan 2500-4000ig nagyon bivaly 6 felett már csak zúg
a 600as az 588,8 a másik az 649,097.... cm3...nemtudom hogy hogyan vagy miképp de a henger az biztos h 650es..:D remélem kapok hozzá gyűrűt mert a 600as hengert+dugót az elözö tulaj megsütötte....olaj hiány
szerintem egyik domi se szebb, de ne kövezzetek meg...
na majd jönnek a hozzáértők és jól megmondják a tutit
ha mondjuk frissen fúrt akkor esetleg jó a 10w40es, vagy ha télen is használod nagy hidegben
az xr4-be is ezt vettem
a castrol actevo totál jó bele általában 2000felé van literje
a pénz meg nem úgy van, de ezt inkább nem írnám le
van az úgy hogy valami nem fog meg egy kicsit sem
asszem 6 napig ültek rajta
de kínában is a feladás és a reptéri indulás között is eltelt vagy másfél hét
ráadásul át is kúrtak a köcsögök, kevesebb is jött meg nem az ami kellett volna
..csak néééézd meeeg! nem az enyém amúgy, csak szerintem szép, és ha ilyesmit akarsz érdemes megnézni
http://www.kepesmotor.hu/honda...
konkrétan amerikából nem rendeltem, kérdezősködtem itt én is, pl az xrsonly-ról elvileg 1hét alatt itt van a cucc, ebay-ről sok mindentől függ, pl hogy az eladó mivel küldi, milyen csomagküldővel, postával...de oda van írva a shipping-nél hogy mennyi idő míg ideér+vámon elakadás+míg paypal igazol+míg feladja...
valaki kérdezte azt is mennyi plusszköltség terheli, nos ami a legfőbb az az áfa, ha elakad akkor az ugye +27%, a vám az mindössze pár százalék(ha jól emlékszem kb 5), ezért esetleg meg lehet kérni az eladót, hogy kevesebbet írjon rá, általában ilyen 50dollár körül illik, akkor már áfa és vámköteles, tehát nem annyira feltűnő, de még nem nagy összeg.-ja és az UPS, DHL, stb futárszolgálatok mindig vámolnak! a postán át tud csúszni...
ezeket tapasztalatból mondom, kínából rendeltem már.
remélem segítettem.-ja kínából sima postán egyébként kb 3-4hét alatt ér le egy csomag, de van olyan futár ami lehozza 2nap alatt is azt ki kell fogni