Na,menjél te a icsába 2 nőtől mán beijednél? Egyik henger kicsit hidegebb,kideríted mit kell úgyis piszkálni rajta,csak ne roncs belűt fogjál ki,inkább csúnya legyen,de szerkezetileg jó
akkor annyi hogy fel kell venni az eladóval a kapcsolatot, és megkérdezni elküldi e Magyarországra...az ebay azt hiszem fel is ajánl ilyen opciót, ott a szállítás résznél.
Már nem tudom ki mondta, de lehet nem is Rád mondták akkor.
Igen segítettél köszönöm szépen.
Ennél nem volt írva, hogy mennyi idő a küldés csak az, hogy Amerikán belül adja csak el.
15000ft nagyon megérte nagyon szép állapotban van...:D most hivtam az elöbb aztmonta h 20w50es olajat vegyek bele...himbák is vannak uj és használt az uj az 15000 a használt az 5000ft/himba...olajat és szűrőt is onnan fogok rendelni...
Az még csak az első túl méret az pont semmi 102,5 mm ig lehet fúrni azt a hengert.Az a motor nincs 650 ccm max 610 ccm valamit ti ott nagyon elmértetek vagy rosszul számoltatok
különben tudok egy teloszámot ahol sok XL meg Dominator alkatrész van én onnan rendeltem vezérmütengelyt az xl-hez
0630612-20-67 remélem segítettem 1-2 embernek :)
A domi is kb 2500-5000 ig utána már nem szabad forgatni és felesleges is.Viszont jövő héten megjön a stage 1 es tengelyem azzal állítólag 5000 után is jobban forog,bár nekem annak nem sok értelme nem lesz mert nem szeretem agyon forgatni nem arra való inkább a nyomaték a lényeg
a transalp irányába
de még nincs eldöntve semmi
Igen segítettél köszönöm szépen.
Ennél nem volt írva, hogy mennyi idő a küldés csak az, hogy Amerikán belül adja csak el.
xr400 cuccok nem vannak?
0630612-20-67 remélem segítettem 1-2 embernek :)
win_xp van a tolómérőn?
jobban rázkódik 3 ezernél mint az xt 2000nél
szóval inkább 3500től megy