Az az érdekes hogy a jelenleg eladó MTXek 95%a Olasz...legalábbis váz alapján!
De ugy tudom hogy a Nikacil bevonatot le lehet furatni a francba rola és kész!
Sebességre ne pörgesd tul! az én furom 140km/h tud már probáltam a vectra orájánál!sok benne az apro öreg müanyag alkatrész amik hajlamosak elrepedni! Mondjuk én át WD40eztem mielött tekergettem
az olasz MTX-nek kocka váza van ilyen a japánnak pedig csőváza van http://www.motorcyclespecs.co...." target="_blank">az pedig ilyen.
Átlagba 20-25 lóerősek legalább is ezt írják róluk.
Honnan lehet tudni amugy hogy Japán vagy olasz MTX? Meg vajon mikori évjárat az ami már jo?Eröben pl...mert a hirdetések között aztán vannak olyan vakitások hogy ihaj...14loerötöl egészen 36ig a 14 az kevés a 36 meg soknak tünik...
Néztem én is ilyen 350es Cagivát mert az mégiscsak 4T a 350 az teljesen elég is nekem!
az MTX is tetszik meg joval könnyebb gondolom mint egy 4T
az hogy 2 év alatt szét ütöm az egy dolog mert a 2év alatt nem menne tul sokat alattam..max hétvégente 1-2-3órákat,annyi id9m sajnos nincsen motorozni hogy pikk pakk szétverjem!
nincs még kész, nem jött meg pénteken a hengerfejtömítés
ki lett cserélve a szelepszárszimering, tökre meg volt keményedve ami benne volt
gyűrűk állítólag jók(határeset) szóval nem lett más cserélve
aztán majd kiderül milyen lesz, ha nem lesz büdös füstös akkor meglett a baja
mondjuk nyárra 20w50-est teszek bele, sajna elfogyott a 10w50, pedig volt egy kartonnal......
azért mertem ajánlani mert ilyen volt
van ehhez minden.....
baszott egyszerű gép ám ez
szimmeringjei szabvány méretűek, kormánycsapágy szabvány golyós
vezérműlánc van hozzá
karbihoz minden van
stb stb
bontókban is van egy csomó kacat, ismerek is olyant aki ilyeneket hoz be
nekem is van a padlásom egy komplett váz kerekek nélkül...
ezek a 90 előttiek még nem voltak szarok
amikor szétment a lábam 3 hónapig állt a műszer aztán 1-2 rúgásra indult
Tény és való a 2t hamar szétesik de az mtx hez sok alkatrész van,viszont én az olasz motorokban nem hiszek és bontott cucc sincs hozzájuk annyi mint egy japánhoz.
De ugy tudom hogy a Nikacil bevonatot le lehet furatni a francba rola és kész!