Ini egyre gondoltunk!
Én is egy sárvédő merevítőn gondolkodtam, hogy egy vékony kis csomagtartót megtartson.
Azóta módosítottam az ötleten. A sárvédő és az alsó villakifli közül lehetne indítani egy csomagtartót, s akkor merevítés sem kell. (az a sárvédőt tartó 4 csavar megtartaná) Nagy súlyt úgy sem tesz oda az emberfia...
Március 15.én megyek le vidékre és felhozom addig átrágom mi a tervem vele,de azt is megcsinálhatjuk hogy én elpostázom neked te meg lemásolod és vissza küldöd.Levélként fel lehet adni nem vészes az postadíj, simán 220 ft,ajánlottan 700 ft.Ha érdekel akkor 19.-én hétfőn feltudom dobni neked postára.
egy jobb fényképnek tudnék ám örülni
meg ha mégsem kell akkor annak is ha elbénázom
bár valami akasztó füleket is gondoltam oldalra
túrásítani kell az xr4et, mert nagyon úgy fest nem lesz másik motor
Nekem van egy olyan első sárvédőm amin van gyárilag de egyenlőre még nem tervezem eladni mert nekem is tetszik és még lehet felrakom,de ha mintaképp kellene akkor megoldhatjuk
van valakinek fémbetét az első sárvédőjén?
most tervezek egyet csinálni rozsdamentes anyagból, aztán úgy akarnám hogy ne legyen nagyon béna
fő célja egy belsőgumi tárolása lenne
Én is egy sárvédő merevítőn gondolkodtam, hogy egy vékony kis csomagtartót megtartson.
Azóta módosítottam az ötleten. A sárvédő és az alsó villakifli közül lehetne indítani egy csomagtartót, s akkor merevítés sem kell. (az a sárvédőt tartó 4 csavar megtartaná) Nagy súlyt úgy sem tesz oda az emberfia...