Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem rossz gép bárcsak az ennyimé is ilyen állapotban lenne és működne,de sajna egy-ideig nemfog mert megkel csinálni.
Amúgy az Opel sem rossz.
500as XL-em volt nekem is nagyon szerettem a képeim közt találsz rola! Gondolkodtam MTX-en hogy ujra vissza ülök egy endurora!az XL papir szerint 30 loerö!mondjuk azt nem kell pörgetni!Azért köszi az infot!
bocsi a kötelező szervizt kell rajta megcsinálni(csak előbb elírtam ) olajcsere ,lánccsere ilyesmi.De amúgy nem kell hozzá nyúlni, ezeket meg ugye minden motornál kell.
Szia!
Ha rendesen van vele foglalkozva akkor nagyon hálás gép én nagyon szerettem mind2 MTX-emet.Sajnos a pirosat eléggé elhanyagolta az előttem lévő tulaj,úgyhogy blokkot cseréltem benne és dugót+idomokat vettem fékeket rendbe raktam és még sorolhatnám de utána max. 2.-ik rúgásra télen nyáron indult és nem hagyott cserben.Erőben hát 25LE -ős tehát nem egy krosszmotor de mindenhol elment végre kb 110-120at mentek nekem de ez áttétel függő. A kék erősebb volt az 2.-ig felhozta az elejét szelepzárásnál.Fogyasztása normálba 5,5-6,5L hajtva max 10,5L.Az 500-assal sajna nem nagyon tudtam menni max 8km-t és nem mondhatnám ,hogy jó állapotban volt.De öcsémnek volt egy 250XL Degree ahoz viszonyítva nem volt rossz.Annyi,hogy 2T és pörgetni kellet mert az XL ugye nyomatékból ment és kevesebbet fogyasztott.
A lényeg én nagyon szerettem szerintem megéri az árát csak a kötelező szervizelést nem megkellcsinálni, elektromosan semmi probléma nem volt velük.Még valami súlyra elégnehezek 125cc hez képest.
Remélem segítettem.
Üdv!
Hozzá se nyultam,mert nem volt időm rá,de ma beindítottam aztán jó is lett
(Ezért vettem én megint Hondat) Tudtam hogy kó döntést hoztam
Szia Látom volt MTX-ed! Meg kérdezhetem mi a véleményed rola?mennyire erös mennyire szerviz igényes? Most hogy egy 500as XL-en ülsz eröben sok külömbséget tapasztalsz? Válaszokat elöre is köszi!
köszi szépen!
Abban Biztos Vagyok hogy xl az enduród!Itt rákereshetsz az alkatrészekre-http://www.nagyvas.hu/motorosb...
Motorszám alapján a magyarországi Hondá -nál megmondják azt is hogy S vagy R Séria e mert azt is jelzi a motorszám, ha meg HI vel kezdödik az is biztos hogy olaszországi hondárol beszélünk.Azt azért merem kijelenteni hogy nem xr -mert öninditós,de abban is majdnem biztos vagyok hogy R-es tipus mert a piros blokkos volt a street verzió,
köszi megnézem!
motor szam alapjan nez utana
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy szeretnék vez.láncot rendelni az XL-hez.
De nemtudom pontosan a típusát hogy XL500 S vagy XL500 R de még lehet ,hogy XR mert az előző tulaj se tudta megmondani és látom,hogy nem mindegy milyen lánc mert vannak eltérések hogy A-s vagy A-B s lánc.vagy honnan tudom meg a pontos típust a blokknak milyet rendeljek.
Előre is köszi mindenkinek.
Üdv!
Kapta az ívet rendesen :-)
http://www.sportmotor.hu/motor...
Egyenlőre csak ezt az egy videót töltöttem fel a hétvégéről.......ha esetleg nem láttad még.
Felétek 18 ezrenként cserélik a vezérműláncot ? Valami itt nem kerek ...
Fasza , edzed a telókat .
Még egy kérdésem lenne! Szerintetek mennyi a reális ár a motoromért! 2003.05. havi még jövő májusig műszakival, 2 személyre vizsgáztatva, irányjelzős, frissen beállított szelephézag, új x gyűrűs láncszett JT lánckerekekkel és még most lesz benne cserélve vezérműlánc! Bocsi ha hülyeséget kérdeztem de hátha tudtok segíteni! Én olyan 600 körül gondolkoztam,szerintetek reális ár lenne? Ja és a lényeg a motor bontatlan 18000km van benne!
Kedves fórumtársak leakarom cserélni az xr 400-asom egy kicsivel nagyobb és fiatalabb endúróra! A kiszemelt áldozat egy crf 450x lenne! Valakinek a motoros ismerősei közt van akinek ilyen gépe van? És ha igen nem tudjátok véletlenül hogy miként van megelégedve vele? Nincs semmi bajom az xr-el sőtt, csak a honda előtt egy ktm exc 520-asom volt és hiányzik egy kicsit a töblet erő, na meg az a bizonyos gomb! Ha valaki tudna tapasztalatokat mondani a modelről megköszönném!
Napot. Ha nem xart volna be a derekam már az enyém is menne

Talán valamikor délután vagy holnap...
7végén jó idő volt én ki is használtam egy kicsit :)) remélem mindenki készül már a jó időre :D lehet izzítani a vasakat :))
honda xl,xr 600-hoz gyujtáselektronikák eladók
szacsomotor@freemail.hu
végülis van 1,0-1,75ig csak lesz valami, lehet akár csavart is esztergálni.....
mozognak a hangyák az agyban
99% hogy 12X1,5.
honnan lehetne megtudni
m12 az 12x1,75 a finommenetes meg 12x1,5 de a gépjárműveknél vannak furcsaságok

meg akarnám érdeklődni hogy van-e ilyen menetjavítója a szerelőnek
mert ha kitekeri utána már nem fogja visszatekerni
12-es. Azt viszont nem tudom hogy 1,5-es,vagy 1,25-ös. Az biztos hogy nem sima metrikus.
tudja valaki milyen menete van az xr4 blokkban található olajleeresztőjének?
Andrush nekem van elado XL-em ha erdekelne