A robogót szerintem eladom vagy beszámoltatom miután lesz egy kis pénzem ,jövő hónapba kb.50000 -em lesz.De mindenféle kép 4T endurót akarok venni lehetőleg Hondát.
Amúgy ha valakit érdekel a robogó eladó árban pedig biztos megegyezünk
Szia!
Én 70-75-be hirdettem de akár 60000-ért is odaadtam volna ha valaki kp.-ba fizet.Így hoztak érte egy Honda Tact AF31-es robogót pár hozzászólással lejjebb írtam is TIGER-XR6 nak,hogy szerinte megérte-e.
itt van kép is róla.
Üdv!
Sziasztok. Érdeklődnék, hogy valakinek Honda Xl600 LM hez nem volna-e jobb oldali ülés alatti oldalidomja. Ez a nagy túratankos változat, amiről valaki egy képet előttem már be is másolt. Ha van küldjön már egy mailt. falvais@gmail.com.
Az aktuálisnál mindig van jobb és rosszabb terep is. Mi itt Békésben a homokos terepet is irigyeljük. Nálunk most BÁRMERRE indulsz olyan sárral találkozol, mint amit COLT fényképezett minap. Ragadós monya, amiben nem tudsz 20-nál gyorsabban menni. Akármilyen gumi van fönn és akárhogy pörgeted akkor is megtelik. Ha viszont majd szárad a talaj, akkor maradnak a térdigérő traktornyomok...
Szóval igen, Erdély! :-)
Ebből a sztempontból én kíváló helyen lakom, a terep az első osztályú, csak hát motorosok nem igen vannak, a közvetlen környezetben, igazi belevalósak. Pl: pit bike-al nem mennek földesen csak kövesen mert még új
egyenlőre minden tervezés alatt, remélem összejön 3-4 erdélyi út idén
itt helyben nemigen van kivel menni
vagy dilis kiscsávók vannak a fullgázos 2t gépekkel, vagy olyan aki elmegy napi 30km aztán nyavalyog hogy mennyire el van fáradva tőle
itt 50 km körben nemigen van hová menni csak homok van meg homok, az meg unalmas
ahol lenne rendesebb terep az meg nemzeti park
Az úgy még nem is lenne sokba, én most azt tervezem hogy elsősorban kell vennem egy láncszettet,aztán olaj csere, és utánna kiderül h mennyit csipeget. Engem se zavarna némi füst, csa a szelepfedél négysarkánál meg a gyertya környékén engedi az olajat,az piszkálja még a szememet. Igaz hőálló szilóval van rátéve ,de ha jól látom van eluminium tömítés is ott
elméletileg ki lehetne piszkálni hengerfej levétele nélkül is
szimmeringek olyan 600-1000ft/db felé lehetnek
ha helyben használod akkor szerintem egy kis füst nem gáz
már ha nem sokat eszeget, most ha megeszik évi 1 litert akkor kár vele kínlódni
a füst engem annyira nem is zavarna, de lesznek 2-3 napos túrák aztán vigyek mindig egy flakon olajat a hátizsákba.....
így is örökké gondba vagyok a sok pakk elhelyezésével
ja vagy ugy....aszittem ma kp-ba fizettek .....nekem is akartak adni erte egy rm125-ost 94-est....csak irta a csavo hogy gyurukkel van valami de hogy ad penzt megcsinalni de nekem meg penz koll nem motor mer az van most 2 is
szia!kp-ba nekem is mindenki csak ígérgetett,de tegnap hoztak érte egy robogót és odattam érte 1-1be mert már bese-akart indulni és valami nagyon nem szép hang jött a blokkból.
Ha ezt tudom adtam volna érte egy Honda Diot mert nekem meg az van sok baja volt az XLnek?
Amúgy ha valakit érdekel a robogó eladó árban pedig biztos megegyezünk
Én 70-75-be hirdettem de akár 60000-ért is odaadtam volna ha valaki kp.-ba fizet.Így hoztak érte egy Honda Tact AF31-es robogót pár hozzászólással lejjebb írtam is TIGER-XR6 nak,hogy szerinte megérte-e.
itt van kép is róla.
Üdv!
ha gondolod megmutatom
KÖSZI.
Szóval igen, Erdély! :-)
itt helyben nemigen van kivel menni
vagy dilis kiscsávók vannak a fullgázos 2t gépekkel, vagy olyan aki elmegy napi 30km aztán nyavalyog hogy mennyire el van fáradva tőle
itt 50 km körben nemigen van hová menni csak homok van meg homok, az meg unalmas
ahol lenne rendesebb terep az meg nemzeti park
szimmeringek olyan 600-1000ft/db felé lehetnek
ha helyben használod akkor szerintem egy kis füst nem gáz
már ha nem sokat eszeget, most ha megeszik évi 1 litert akkor kár vele kínlódni
a füst engem annyira nem is zavarna, de lesznek 2-3 napos túrák aztán vigyek mindig egy flakon olajat a hátizsákba.....
így is örökké gondba vagyok a sok pakk elhelyezésével