Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyedül maradnál a nagy szerszámmal,nem járnál jól
Lenne olyan nő aki bevállalná csak nagy valószínűséggel kórházba is kerülne
polifoam karikákkal ki lehet hézagolni mindig az optimális hosszra
igaz ami igaz a fiatalabb korosztálynál nem lenne nagy sikere....
Te tudod,de nincs az a nő akinek az bejönne........de lehet hogy még csak nem is dolgoznának veled
Nekem kéne rögtön elhelyezkednék a film iparba Rocco Siegfredi is csak csókolomot köszönne
Mindkettőtöknek ugyanaz jut eszébe Soha nem kéne akkora
A csizmaméret nem változik
Akkor úgy látszik hogy a bőrszínt nem örökölte
nem tűnt füstösképűnek
32 cm az igen nincs valami néger a családfádban
kész a gépem, állítólag nem füstöl
holnap reggel az enyhe mínuszokban még ellenőrzi hogy indul és esetleg füstöl-e aztán lehet menni érte

most hogy nincs motorom minden nap mehetnékem van...
egy hát alatt kinyomtam egy tank benzint a robogóból
hidegben is ekkora?
igy van....majd meg szolok hogy megyek e vagy sem
Na az jó lenne legalább dumálnánk is egy jót
Köszi,túl vagyok rajta
Lehetett volna rosszabb is,az biztos. A lábam szokott fájni kicsit ha megvan erőltetve,de amúgy működnek rendesen a csontjaim
szeva masteron.
eddig ugy nez ki hogy csutortokon megyek pestre haverral es elvinnem a karbit es utkozhetnenk igy megpsorolnank a postat
fuu szar lehetett...sajnalom
*Otthon
Akkor most minden hétvége akkor "ajándék".De a lényeg, hogy jól vagy. Valamit még érzel belőle?
Ok!
Inkább 6 évig nem volt.......úgy volt hogy soha többet.
Azért XR mert az egyik haver ilyet vett,és megtetszett. A Suzuki nagyon magas volt újrakezdésnek,és jóval nehezebb is volt,mert nekem S-es Dörzim volt. Nagyon sokat vacilláltam hogy E DRZ,vagy XR4.....szerintem mindkettő jó vétel.Az E DRZ ugyanannyi kiló mint az XR,lemértük őket,és mindkettő 130kg. Megszerettem az XR-t úgyhogy nem bántam meg.
Este még írok,mert dolgozok. Othhon megmérem az enyém és írok.
32cm mértem. Ha bármelyikre rámondod hogy kell,akkor másnak nem adom oda,mert te voltál az első!
Castrol meg 2000-2100 Ft/l.Fene tudja megéri-e.Neked biztosan,hogy van otthon fölösleg.Majd beszámolhatnál az észrevételekről.