Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az szép :\\ gondolom nem nagyon szerel akkor otthon ha be kell indítani hozzá :\ viszonylag szerencsésnek mondhatom magam ezekszerint :D
ja csak valaki nem birja ki azt se...haveromra mindig kihivjak a zsarukat
annyit azért nem túráztatom otthon, hogy sírniuk kellene :D azt az 5-10percet meg kilehet bírni xd
Jaja le kell sza*ni vagy majd megszokják
úgy vagyok vele már hogy leszarom xD vagy lehet hogy megszokták XD
Téged is szeretnek a "szomszédok" biztos vagyok benne
(nagyrészt) Mai termés :D

Remélem nem unalmas még nagyon

Ha igen akkor elnézést :)
Köszönöm
gondolom előtte
ha mégsem akkor valami ilyesmit csinálunk
2012-es mopedrally:
http://www.sportmotor.hu/motor...

Viszont azt tudja valaki mikor lesz "nagymotorral" az útvonal bejárás?
Hali!Tudja valaki mikor lesz idén a moped rally?
Elvileg crf é ha minden igaz
http://e-motorparts.addel.hu/p...
akciós michelin gumik! s12, ac10 stb.
Nekem is domim van de én raktam rá egy mikuni tm 42 est csak még nincs behangolva teszek rá majd egy 50 es sport dobot meg egy könnyített generátor lendkereket teszek majd rá.Aztán kiderül hogy mit hoz majd teljesítményben.
köszönöm válaszod. a sport dob már megvan most per pill gyári xr600as karbi van rajta. amugy nekem is igy jött le a dolog ahogy nézegettem hogy az xr650 és a nx 650 szinte teljesen ugyanaz.
Az xr 650l blokk szinte teljesen ugyan az mint a domi blokk.Nem sokat nyernél vele.Nézesd meg hogy jó e a kompressziója és tegyél fel rá egy gyorsíttó pumpás karbit(mikuni tm vagy keihin fcr)és egy nyitott sport dobot.Ja meg egy k&n légszűrő.
sziasztok!
olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy van egy xr 600asom dominator blokkal, de nagyon erő híján van szegény és blokk cserére gondoltam. nézegettem hogy az xr 650l blok is simán belemegy csak a kérdés az lenne hogy megéri e a csere? vagy mit javasolnátok ha a többlet erö a cél?!
akkor en rendelek is 20 centit
simán elviselnék még 50 centit
vagy akár 4x ennyit is
30 éve ez az első telem amikor nem kell mennem sehová aztán van ez a 15 centi
fél disznó a fagyon, ki lehet vele húzni áprilisig is
Nálam lehet havat rendelni!50 cm.
hat most mar mind1 O01]
Basszus nem volt eszembe amúgy 13 eur lenne az ára.
ezt a sarvedot kuldhetted volna
Valakit nem érdekelnek ezek a cuccok?