Nekem is domim van de én raktam rá egy mikuni tm 42 est csak még nincs behangolva teszek rá majd egy 50 es sport dobot meg egy könnyített generátor lendkereket teszek majd rá.Aztán kiderül hogy mit hoz majd teljesítményben.
köszönöm válaszod. a sport dob már megvan most per pill gyári xr600as karbi van rajta. amugy nekem is igy jött le a dolog ahogy nézegettem hogy az xr650 és a nx 650 szinte teljesen ugyanaz.
Az xr 650l blokk szinte teljesen ugyan az mint a domi blokk.Nem sokat nyernél vele.Nézesd meg hogy jó e a kompressziója és tegyél fel rá egy gyorsíttó pumpás karbit(mikuni tm vagy keihin fcr)és egy nyitott sport dobot.Ja meg egy k&n légszűrő.
sziasztok!
olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy van egy xr 600asom dominator blokkal, de nagyon erő híján van szegény és blokk cserére gondoltam. nézegettem hogy az xr 650l blok is simán belemegy csak a kérdés az lenne hogy megéri e a csere? vagy mit javasolnátok ha a többlet erö a cél?!
simán elviselnék még 50 centit
vagy akár 4x ennyit is
30 éve ez az első telem amikor nem kell mennem sehová aztán van ez a 15 centi
fél disznó a fagyon, ki lehet vele húzni áprilisig is
előbb lemaradt xddd
Remélem nem unalmas még nagyon
Ha igen akkor elnézést :)
ha mégsem akkor valami ilyesmit csinálunk
http://www.sportmotor.hu/motor...
Viszont azt tudja valaki mikor lesz "nagymotorral" az útvonal bejárás?
akciós michelin gumik! s12, ac10 stb.
olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy van egy xr 600asom dominator blokkal, de nagyon erő híján van szegény és blokk cserére gondoltam. nézegettem hogy az xr 650l blok is simán belemegy csak a kérdés az lenne hogy megéri e a csere? vagy mit javasolnátok ha a többlet erö a cél?!
vagy akár 4x ennyit is
30 éve ez az első telem amikor nem kell mennem sehová aztán van ez a 15 centi
fél disznó a fagyon, ki lehet vele húzni áprilisig is