Szevasztok!
Az XR megint harcra kész!
kapott új gumikat,(a belsők is újak!)új láncszettet,új féktárcsákat,betéttel,új fékolajat,Holnap bevetés!
gondoltam megosztom veletek !
nekem van itthon vagy 100db, pedig idény egy darabot sem hoztam haza......
ott megyek el egy tenisz centrum mellett aztán mindug kiütögetik
kutyával szoktam szétrágatni
Én nem csináltam még csak az andocsi cimbi mesélte. Kiszúrni egy vékony tűvel, hogy beférjen a 34 db. Szerintem vakszelep nem kell mert nincs belső, és nincs mi elforogjon.
ki kell szúrni?
oldalról teljesen összenyomva?
vakszelepet hogy teszitek be? vagy csak akkor nyomkodják bele a labdát amikor a külső már az egyik fele a felnin van?
Hátul húzd hátra a kereket ameddig csak lehet akkor nagyobb hely lesz. Előre ha teniszlabdát teszel a belsőbe elkerülöd a defekteket. Ezt nem próbáltam de vannak ismerősök akik így járnak és azt mondják, hogy nincs probléma azóta.
nekem sajna nem fér be a csavaros gumi
olyan ferdén ál az első kerék hogy a gumi majdnem hozzáér a telóvédőhöz
hátra még egy 110es gumival meg lehetne csinálni
Toltam az erdőben egész télen és ha tapadást akarsz akkor szög,szeg,csavar stb.
Amíg nincs keményre fagyva a főd addig nincs baj,de aztán nincs okosság
Semmi sem tapad csak a csavar
Van párkilóméter aszfalt is,de muszáj akár -20 fokban is körbemenni a 4 földön mert a vadak szétszaggatják a 10 ezer voltos keritést,és a fagyott földön nem tudom melyik a jobb,ugymegyek mintha tojáson járnák,érdekes hogy a simson endurómmal mikor jártam az a sürübb enduró bütyköse volt rajt nem baxott földhöz,de a honda ha talál a hó alatt vmi csapát ugy oda bax hogy csak nézek!
hátha az agyi zavaraimnak is ér valamit