Sziasztok!
Szerintetek Hóba fagyba milyen mintájú gumit tegyek fel?
Tavaly nagyokat estem a fagyott földön a pirelli mt 21 ese miatt,
Melyik lehet jobb az egyik cross gumi a másik a triálosok által használt,vajon a ritkább mintáju vagy a sürübb kapaszkodik a sok keresztcsapás nyomokon?
Köszi sziasztok.
Amíg van 600-as addig nem igazán van értelme tuningolni a 400-ast szerintem
Nyírod az élettartamát,egy valag pénzbe van és egy haccá még mindig körbe röhög
Nem szívózásból írom .
Srácok lenne egy olyan problémám,hogy a berúgó "nem keményedik fel".Nincs rajta holtpont.Kezdődött úgy,hogy teljesen kemény volt a kuplungom,de utána állítottam és már hibátlanul működik.A berúgókart olyan könnyű rúgni,mint a simsonomét.Én a dekompresszor bovdenre gyanakodtam,hogy megszorult a kormány és az olajhűtő között.Szerintetek mi lehet hiba oka?
Szia.Kicsit macerásabb rátenni. Az ülés eláll a tanktól.Ha kiveszed a gumi magasítót akkor könnyebb rátenni.Egy kis barkácsolás szükséges hozzá,de passzol rá.Nekem xr600 tank van rajta 1,5 éve.Ja és ez 10,5 literes.
Ez a tisztító karórához való, és ez a nagy köcsög nem fér el benne. Ez az a Kelemen? A karburátorom már ázik a meleg benzinben. Tegnap másfél órát motoroztam az 5 liter bioetanol miatt mert erre egyik kúton sincs. Mondjuk ilyen se volt még, hogy a motort arra használtam volna, hogy kimondottan egy helyre menjek vele.
nem tudom mekkora az az ultrahangos izé nekem a 4 injektor belefért
valami 6 pénz kértek érte baráti áron mert egyik ismerős vitte
vannak ezek a kávékeverő/habosító elemes kis biszbaszok
na avval jól meg lehetne oldani
kínai piacon csak lehet kapni kicsi pénzért
nekem ráér ázni, azon agyalok mégis kiveszem a blokkot és elviszem a kelemenhez full generálra
eladni úgysem akarom, gyerek már úgy is bejelentette az igényét rá
Értem. Melegíteni tudom, mert egy porcelán edénybe tettem bele, de áramoltatni azt nem. Az ultrahangos tisztítóba meg nem fér bele mert akkora ez a karbi, mint egy söröskorsó.
abban a keverékben amit mi benzinnek hívunk van minden
és kicsapódik belőle pár dolog
sav a gyantát nem marja fel az alkohol oldja, meg a többi kacatot is
ezért is szokott néhány dolog eltömődni az autókban is
ha tudnád melegíteni meg keringetni/áramoltatni tuti gyorsabban tenné
de vannak ultrahangos tisztítások is az tök gyorsan kipucolja, és tök drágán
aszfalt van benne?
mert ha csak melóba tekeregni kell akkor én szögeset csinálnék, valami robusztus kivitelűt