Rendben akkor maradjunk ennel a variacional!amikor meg jon a fizud elutalod es kuldom!a szamom06704217013! Ezen ram csorogsz mielott utalsz aztan megbeszeljuk a reszleteket!
at verni nem foglak,errol biztosithatlak!Muznak is elkuldtem a motyot!
De ha mindenkeppen utanvettel akarod akkor nevet cimmel az andrushh@freemail.hu ra kuldd el legyszives!ha a mail megjon azt nyugtazasnak veszem es postara adom!
ha elmennél 4 hétre akkor megpróbálnám beállítani
én úgy néztem kifér hátul is, mondjuk még nem próbáltam ám
mondjuk én leszedem majd a kipuffot is mert valami ismeretlen okból kifolyólag kilyukadt 2 helyen az összekötőcső
Ülés le, tank le, bovdenok le, és kiforgatom.
A 4 hetes világ körüli utat nem értem.
Nekem a motor a 3 napos túrákon a harmadik napon már 5 alatt is fogyasztott, többször is. Amikor a légszűrő már nem olyan tiszta. Ezért is gondoltam, hogy sok levegőt kap.
valamelyik fórumban olvastam hogy a csávó gépe egy bizonyos fordulat felett ócskán ment, de nem mindig
aztán egyik karbi furatban volt egy golyószerű kosz és ide-oda mozgatta a vákuum
hogy szeded ki?
én nézegettem ha felhajtom a segédvázat akkor simán kijön 2 perc alatt
amúgymeg hívd fel, egy telefont megér, az biztos hogy teli van munkával....
ha mennél egy 4 hetes világkörüli utazásra akkor én is megpróbálnám beállítani, de én alapvetően lusta vagyok, és ha nem jön össze elveszítem a kedvem pár napig
a cagiva is 3. nekirugaszkodásra lett jó, mondjuk ott a kevés fogyasztás volt a fő cél
lehet azért is gyengélkedik az enyém xr4 hogy már teljesen elvettem a kaját és hidegben kevés neki
ellenben már 4,5 liter alatt van a kajája általában(aszfaltot kivéve)
Van manuálom még Te linkelted. Csak nem tudom, hogy kell nagyítani.
Most az lesz, hogy beáztatom a karbit és az alkatrészeit. Ha úgy sem jó akkor........... még nem tudom.
Az lehet ,de ettől függetlenül amit lehet pucolj ki szerintem......egy hibalehetőséggel kevesebb.
Elég rossz minőségűek a manuálban lévő képek,így nagyítva sem látni többet,sőt. Amúgy manuálod van? Mert azt nagyíthatod amennyire csak akarod.
Muuuz!megnezted vegre a konyokvedot?remelem megfelelo!ird majd meg ha itt jarsz