Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Apropo Muz...
Muuuz!megnezted vegre a konyokvedot?remelem megfelelo!ird majd meg ha itt jarsz
En buktam mar be 4rongyot vateran eloreutalasos vasarlassal..azert irtam h itt nem fenyeget ilyen veszely!
Na mentem alvadni. Akkor majd csörgök ha megvan a pénz
Nem is feltételeztem hogy átvernél
Rendben akkor maradjunk ennel a variacional!amikor meg jon a fizud elutalod es kuldom!a szamom06704217013! Ezen ram csorogsz mielott utalsz aztan megbeszeljuk a reszleteket!
at verni nem foglak,errol biztosithatlak!Muznak is elkuldtem a motyot!
Jó nekem az előreutalás is. Illetve mivel azzal olcsóbban jövök ki az lenne a legjobb.
De ha mindenkeppen utanvettel akarod akkor nevet cimmel az andrushh@freemail.hu ra kuldd el legyszives!ha a mail megjon azt nyugtazasnak veszem es postara adom!
Nekem úgy is jó. De kb jövőhéten tudom majd csak utalni. Akkora megjön a fizum. Remélem...
Szerintem jobban jarsz ha eloreutalassal oldjuk meg,olcsoban kijossz!utanvettel a posta 2650 ft..elore utalassal meg csak 1650!
De nekem mindegy!
Adok címet msn-en. Elküldöd utánvéttel. A postakölcséget természetesen fizetem.
Akkor mar csak azt kell megmondanod mikor,hol,mikepp akarod megvenni,elvinni!
Így ránézésre mindenképpen.
Azon tudsz alakitani ha akarsz némi matricával fóliával stb!
Érdekel a Sisak szemüveggel?
ha elmennél 4 hétre akkor megpróbálnám beállítani
én úgy néztem kifér hátul is, mondjuk még nem próbáltam ám
mondjuk én leszedem majd a kipuffot is mert valami ismeretlen okból kifolyólag kilyukadt 2 helyen az összekötőcső
Köszi Nem néz ki rosszul bár kicsit egyhangú így feketén.
Nincs mit,de mondtam hogy nem fogsz többet látni
Ülés le, tank le, bovdenok le, és kiforgatom.
A 4 hetes világ körüli utat nem értem.
Nekem a motor a 3 napos túrákon a harmadik napon már 5 alatt is fogyasztott, többször is. Amikor a légszűrő már nem olyan tiszta. Ezért is gondoltam, hogy sok levegőt kap.
Köszi. Erre eddíg nem jöttem rá. Bár nem is sűrűn gépezek.
Ezen így sem igen látszódik mert nem jó a felbontás.
Jövök egy sörrel.
December 10.-e körül,de még pontosítunk.
valamelyik fórumban olvastam hogy a csávó gépe egy bizonyos fordulat felett ócskán ment, de nem mindig
aztán egyik karbi furatban volt egy golyószerű kosz és ide-oda mozgatta a vákuum
hogy szeded ki?
én nézegettem ha felhajtom a segédvázat akkor simán kijön 2 perc alatt

amúgymeg hívd fel, egy telefont megér, az biztos hogy teli van munkával....
ha mennél egy 4 hetes világkörüli utazásra akkor én is megpróbálnám beállítani, de én alapvetően lusta vagyok, és ha nem jön össze elveszítem a kedvem pár napig
a cagiva is 3. nekirugaszkodásra lett jó, mondjuk ott a kevés fogyasztás volt a fő cél
lehet azért is gyengélkedik az enyém xr4 hogy már teljesen elvettem a kaját és hidegben kevés neki
ellenben már 4,5 liter alatt van a kajája általában(aszfaltot kivéve)
Ja,és persze ha Adobe Readert használsz
Gondolom PDF-ben van,akkor a bekarikázott részen tudsz nagyítani/kicsinyíteni.
Van manuálom még Te linkelted. Csak nem tudom, hogy kell nagyítani.
Most az lesz, hogy beáztatom a karbit és az alkatrészeit. Ha úgy sem jó akkor........... még nem tudom.
Az lehet ,de ettől függetlenül amit lehet pucolj ki szerintem......egy hibalehetőséggel kevesebb.
Elég rossz minőségűek a manuálban lévő képek,így nagyítva sem látni többet,sőt. Amúgy manuálod van? Mert azt nagyíthatod amennyire csak akarod.