Szerintem is olcsón és jól dolgozik. Csak ezzel nem hiszem, hogy egy szakember rövid idő alatt végezne. Erről azt gondolom, hogy sok időt töltene el. A próba nálam sem tart sokáig de a karburátort kiszedni meg visszatenni a hosszú idő. És azt minden egyes próba után meg kell csinálnia.
szerintem tök olcsón dolgozik
havernak is ő cserél vezérműláncot meg gyertyamenetet meg mittudoménmit aztán alig fizetett
ha mi csináltok volna meg szerintem párezer pénzzel lett volna kevesebb
Ha nekiálna akkor gondolom tudná. Szerintem ilyent nem vállal, mert ez egy tökölös dolog. Nekem legalábbis ma az volt. És szerintem ha szerelőhöz viszem akkor tényleg annyiba kerül, mintha vennék rá egy FCR-t.
Colt 72! Erre a szűrőre gondoltál? Mert ezt nem nekem írták. A képet amit a manuálból raktál be azt hogy lehet kinagyítani? Mert akkor lehet rájönnék, hogyan kell visszarakni. És az is lehet, hogy az volt fordítva.
Ez egy kicsit olcsóbb de nem olyan precíz mint a keihin vagy a mikuni de ez is gyorsító pumpás volt olyan ismerősöm aki rakott ilyent domira és eléggé megvadult tőle http://www.kepesmotor.hu/motor...
Tudok ilyent olcsóbban is de azt mondja a srác, hogy ez a motor(XR650R) úgy szar ahogy van. Nem lesz tőle sokkal jobb. De ha nem oldódik meg ez a mostani probléma akkor rátetetek egyet mert amúgy meg szerintem egy strapa motor. Nálam még motor nem bírt ki ennyit mint ez és sajnálnám eladni. Mondjuk 8000 km van benne és 800-1000km-ként cserélem benne az olajat.
Ezzel jobb lenne persze ha nincs szarrá kopva mert köztudott dolog hogy hajlamos pár év alatt szétkopni a síktolattyú jól meg kell vizsgálni mert nem olcsó hozzá
erröl a repedezésröl beszéltem!amugy mosható a belső patentos dupla D gyürüs!
havernak is ő cserél vezérműláncot meg gyertyamenetet meg mittudoménmit aztán alig fizetett
ha mi csináltok volna meg szerintem párezer pénzzel lett volna kevesebb
a kőrösi szerelő emberke nem tudná beállítani?
elég idegesító folyamat
mondjuk a seggem fájt
de kifejlesztettem egy utazási módot amivel ki lehtet bírni sokáig
Nem könnyű,nem modern a futóműve,nincs indítója,de nem szar........nagyon jó kis tartós motor.
http://www.kepesmotor.hu/motor...