A te motorod egy patika az enyémhez képest 3 éve van meg de még egyszer se mostam le meg várom mig megszárad rajta a sár aztán utána lerázkódik róla a rezgésektől csak olajat cseréltem benne meg gyertyát még szelephézagot se állítottam rajta
én is nekikezdtem a karburátor tisztításnak
vettem 3 liter bioetanolt.....
közben ismét elhatalmasodott rajtam a megfázás aztán ha kimegy a züm-züm a fejemből nekilátok (hétvégén valamikor)
kíváncsi leszek mit találok benne
chywa vazzeg várhattad a km órát.......... asszony otthagyta anyósnál az meg elfelejtette feladni
hétfőn esett aztán lusta voltam postára menni, de ezek a nők nem megbízhatóak
de ma fel lett adva, mert láttam hogy csomaggal megy be az asszony és anélkül jön ki
Van hozzá egy 50mm es össze kötö Y-onom is csak azt még hozzá kell egy kicsit igazítani egy 50-es vagy 52 es dobot szeretnék rárakni Azt mondták a tm 42 eshez akkora kell
Az lesz de igazából le kéne vennem a kipufogót aztán átrakni a sport rendszert a tuning leömlöm már meg van csak valami jó féle dob kéne csak most nincs pénzem ilyenre
El tudom képzelni milyen jó lehet amikor az agyagos sár eltömíti az első kerék,és a sárvédő közötti kis rést
A másikat csak azért írtam,hátha érdekelne olcsóért,csak kallódik a sarokban a havernál. Valami nevesebb darabot szeretnél?
Csak az összekötő maszek,mert az nem volt hozzá.
De ha a haver dobjára gondoltál,az full maszek.
vettem 3 liter bioetanolt.....
közben ismét elhatalmasodott rajtam a megfázás aztán ha kimegy a züm-züm a fejemből nekilátok (hétvégén valamikor)
kíváncsi leszek mit találok benne
chywa vazzeg várhattad a km órát.......... asszony otthagyta anyósnál az meg elfelejtette feladni
hétfőn esett aztán lusta voltam postára menni, de ezek a nők nem megbízhatóak
de ma fel lett adva, mert láttam hogy csomaggal megy be az asszony és anélkül jön ki
Gondolkodtam rajta hogy esetleg csináltatnék én is egyet,de egy powerbombos FMF leömlő + végdob azért jobban tetszene.
Nekem gyári leömlő,és egy LeoVince X3 dob van rajta......az összekötőt csináltattam hozzá.
Havernak van egy maszek nyitott dobja,ezzel vette a 650-est......nagyon komoly hangja van,ezért is vette le róla.
Marad a Mikunis ember,Ő legalább olyat hoz amilyet kérsz.......vagy a Topham GMBH.