Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És melyik típus 1000 eurós gombjára gondoltál?

Az adatlap még hiányos,nincsenek képek a motorokról
De az ezereurósra gondoltam.
Kitöltöttem az adatlapot.
Egyet értek MuZ-zal!ha én 58kilos és 165magas létemre be birtam rugdosni az XL-emet esés kelés után is,akkor nyugodt szivvel mondom hogy bárki berugja ha belejön!
Voltam ott már eleget melózni!Melyik részén laksz amugy?
az egyetlen amitöl megtudtam ott őrülni az a széép komótos lassu közlekedés!na attol hülyét kaptam!
ja meg attol a lámpától ami a kis számlálón kiirta hogy 99másodperc..de ezt mutatta fél percig és csak utána számolt vissza
Hidd el ezzel az annyi bajom van dologgal én is igy vagyok!De azért az asszonyra mindig van idö
egyre több a puhapöcs..... enyém is puhul.... szivesen tennék gombot az xr4-re
Szép kis cserebere......kétszer kellett elolvasni,hogy egyszer megértsem

Csak nem az 1000 eurós gombra gondolsz?
Ja,ja
Nekem is volt ilyen hirtelen nagy gázra nem tudott elég benya átfolyni .De ehhez ki kell húzni a kehelycsövet.
Beszarok,hogy mindenki gombosat akar.
Pedig amíg nem mégy extrém helyre addig nem létszükséglet.
Nem,nem 200 forintal kevesebbet küldtem
De azért jöhetsz
de ha lassabban húzom nem torpan ám
sőt ha 2-3ezer közti fordulatról tépem meg akkor sem
és tudja a maxigázt a homokdombokom

végülis már 2 éve szét akartam szedni a karbit kíváncsiságból, hát most eljött az ideje

ajálgatom a géped mindenkinek a 300 pénztől egyből csillog a tekintet, amikor kimondom hogy berúgós olyan a fejük mint akit pofánvernek.....
Eredetileg lehet az volt, de amikor kicserélték azután rosszabb lett. De az már nem FCR vol. De az le lett cserélve erre a gyárira.
Pont a múltkor gondolkodtam, hogy kéne rá rakni egyet. De lehet másikat kéne inkább amin van az a bizonyos gomb.
Ááá hagyjad annyi bajom van,hogy ................szóval sok.
A pénztáros csajt is csak vizionáltam
ÓÓÓÓÓ ember most nézem a számlám!
Csak elutaltad az egész postaköltséget?
Most mehetek le debrecenbe sörözni.....
na szoval ide is ért a lové
Igen,ott nincs semmi csak az egyik úszóház csavart néztem állítócsavarnak.........kicsit rosszul látszódott a rajzon,ráadásul az enyémen ott van az állítócsavar
Most már minden ok,már csak be kell állítani
Amúgy mi van az állítólagos FCR-el? Nem vált be?
Na téged se ajándékoználak meg karácsonykor....augusztus 20ig a fa alatt hagyod kibontatlanul mondván ugyis ott lesz ...reméltem hogy hiper sebességü a mayar posta és ma már megkapod!a pénztáros nénihez gratulálok remélem jól esett!
Kitöltöm majd ha lesz benne segítségem. Egyébként beszéltünk pár hete telefonon. Mondtam megyek Debrecenbe két napra.
Ja bocsánat. Ezt nem tudtam eddig. De megpróbálhatom, kitölteni. Ezen megtudtok rólam többet, bár ez nem a motoros dolgaimról az infó. www.correnti.hu
Igen,tudom régimódi vagyok de engem zavar ,
Meg jött De még nem láttam mert bent hagytam a bótba
Lóvét küldtem ma,kérték még a lábméreted,de megdugtam a pénztáros csajt így eltekintett tőle ,
Egyébként én is arra gondolok, hogy sokat kap.
Szerintem arra gondolt,hogy nincs kitöltve az adatlapod
Mi az, hogy ki vagyok? Ezt most nem értem.
Oké, rendben. Akkor alul nincs mit állítani? mert egy furat szerű dolog van ott csak lehet, hogy levan dugózva. Köszönöm.