Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor ott más a történet. Arra gondoltam nagyon le van szűkítve,mert régebben mindig panaszkodtál a hangosságára
az egész végét kiszedtem szitástól mindenestől úgy sem volt jobb
de nekem nem is nagy a folytás, kicsit nagyobb mint egy üdítős kupak átmérője
Fojtást kivetted belőle,úgy is megpróbáltad?
Szerintem ha hidegen ennyire füstöl,akkor oda dugattyú is kelleni fog egy fúrással együtt :-( ........bár,ne legyen igazam.
kikefélgettem a tésztaszűrőt a kipuffban, nem is volt nagyon kormos
leengedtem a karbi aljából a benzint hátha van idegen anyag benne
bentébb tekertem fél fordulattal a keverékes pöcköt
de így is kihagyogat hidegen
gyertyát nem tudtam cserélni mert nem találok sehol, pedig volt.... lehet tavasszal cseréltem ki
és füstöl mint egy 2t wartburg azt hiszem elkerülhetetlen a szelepszárszimmering csere
Belebambultam a davinci kódba
Na most megyek alvadni!Muz varom a mailt holnap elolvasom!
na akkor közel leszel remélem sikerül nekem is beújítani vmi gépet, jövő őszre már enduroképes is kell lennem terveim szerint(térdügyileg)
Nem akarok itt senkivel ciganykodni,uzerkedni!marha sokat segitettetek az endurozas elejen,szerelgetesbe otletekkel es egy kivalo csapat jott itt ossze ugy gondolom!eppen ezek miatt gondolom ugy hogy ha lovet akarok keresni valakin azok pont nem Ti lesztek!ezert adom olcson!de csak Nektek!
Amugy msnen nem sokat vagyok de az andrushh@freemail.hu cimre irj elerhetoseget!meg gondolom postan bisniszelunk akkor egy cimet!de budara fel tudom vinni!
nem járok :S am olyan 1500 ft?
Nem tudom milye van! Nyitrai Zsolt a teljes neve
vettelek msn-re is
elkelt
Ertem...szoval nem akarsz magad ellen beszelni
2.5k?
Az októbernek az elején
ismerek még egy endurost itt józsán, ő is Laci, xr250ese volt akiről van szó? mert vele még mentem is jó párszor
Csak nem Guca barátom?
Van kátéjemje?
Drága barátom inkább nem sértenélek meg
Még is csak te vagy az eladó
Konyokvedore mondj egy arat
tényleg? itt építkeztek? merre fele ha publikus?
Zsoltnak hivjak az illetot!
Pont ez jutott eszembe
Vagy J. laci?Neki nincs egy rendes csimmája,most meg már kellene a DRZ-hez

Amúgy nemsokára megint józsási leszek
ha józsa, akkor meg lehet én voltam
Nem pont debrecen hanem debrecen-jozsa!
nem tudom mire gondoljak!mondj egy arat!
Éééén nem telefonáltam , ,

Mire gondolsz?
Az iment telefonaltak debrecenbol hogy elviszik a csizmat! Szoval ez az uzlet nem jon letre!ha esetleg a konyokvedo erdekel Muz ettol fuggetlenul azt a baratibbnal baratibb aron oda adom neked!