Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na mindegy 5 ezer + posta az majdnem 7ezer
annyiért meg helybe hozzák
utalni meg nem tudok mert akkor a nej kifigyeli, aztán vehetem meg 2x.......
nálunk teljes demokrácia van amit költök motorra azt ő elkölti rongyokra
most már így visszagondolva egyszerűbb lett volna megütögetni az elején......
Nekem mindig pestről jött a cucc eddig,normál díjszabással.
joo kis gep....elfogadnam faluba futkosni
Utana erdeklodtem mi tortenik ha 50es papirokkal 125 os motort vezetek es megfognak...eloszor is megbuntetnek ha rajonek,masodszor vagy vamot kell ra fizetnem es levizsgaztatni vagy el is kobozhatjak!plusz megkeresik az adasvetelin szereplo eladot es kerdore vonjak!azt nem tom hogy mi van akkor ha az eladot nem talaljak meg se cim se szemelyiszam alapjan!
2Körül ott vok csepelen,najd elötte csörgök
Amugy,a gyerek pénze a te pénzed volt,nem?:D Ha te adtad neki:D
A postaköltség változó,attól függ honnan küldik. Előtte küldenek egy e-mailt a teljes összegről(alkatrész+posta),és akkor eldöntöd hogy kell,vagy nem.
Kattints rá a magyar zászlóra,utána a hogyan működik gombra,itt leírnak mindent!
és honnan derül ki a postaköltség mértéke?
mert ha elküldik az usából az 5 ezres fékbetétet akkor kb 2x annyi lesz mint a boltban a 7 ezres
Kiválasztod a legördülő listából a pontos típust,hogy milyen alkatrészt keresel,és ráböksz a keresésre. Ha van az adott alkatrészből,akkor azt látod,ami a képen van. Itt katt a Hondára,vagy XR-re,vagy bármelyikre a sorban,és már listázza is,hogy mi van,és mennyibe kerül.
a mez a gyerek pénze ahhoz nincs közöm, max alkudni segítek neki
evvel az oldallal nem megyek semmire
sosem hoz fel semmit, pedig a melóhelyi exploreres géppel is próbáltam
mondjuk a melóhelyi alapból szar mert elég sok oldal korlátozva van

aztán nézegettem a bolti tárcsa árakat azok is 10-15 felé mozogtak, aztán ha olyant veszek mint ami van akkor avval nem megyek sokra

szóval tesztelem majd ezt a tárcsát, ha jó akkor örülünk, ha nem akkor nem rendelünk többet

amúgy meg ezek a motor cuccok rémisztően túl vannak árazva, autóhoz 10pénz volt a két brembo tárcsa
mondjuk a bicikli féktárcsák sem semmi árképzésűek.......
Kurvajól néz ki;) lesz szived besarazni?értem már mire ment el a mez áraXD
Szép ez a tárcsa!

Nemrég tudtam meg a hullámos tárcsa egyik, számomra eddig nem ismert előnyét: egyenletesebben kopik a betét, a külső rész nagyobb sebességű, viszont kevesebbet érintkezik a tárcsával.
kopasz csinálta
15 pénz volt, marha jó hangja van, tuti nem biliacél
lassan rendelek másik betétet aztán felteszem
Faszássak. Küldheted postán
Ini Kopasz csinálta neked ezt a tárcsát ?
Mennyiért csinálta ha megkérdezhetem?
Mert nekem is cserés lessz
na ja
lassan érik a felvétel hogy ugrat már nagyobbat tud mint én, mondjuk én nem ugálok, csak ha éppen véletlen úgy esik
délelőtt belőttem a szelepeket nemrég meg ki is próbáltuk

amúgy meg ilyen lett a féktárcsám, kicsit többet kaptam mint kértem
"Fiatalság,bolondság"
Régen az ördögöt is megbasztam ,most meg újra tanulom a történetet és még messze vagyok De kell az adrenalin
Hát igen igy lehet!
pont azért nem megy mert nincs cél. én a nagybevásárlás előtt is mindig beteszek pár kétezrest a zsebbe aztán utána sopánkodik a nej milyen rohadt drága minden
évi 100-150 pénzt simán ki lehet hozni ilyen kis semmiségekból is, és észre sem veszed
aztán ha van néha plusz zseton az is megy félre, aztán már hipp-hopp és itt is van a ténéré
Asszonyka jelenleg 20 éves!

Nálunk nem nagyon megy a félretét..mindig elfolyik valahova a lóvé...igy inkább befektettem megint aztán ha lesz fölös zseton megint akkor eladom ezt aztán veszek mást!
pár fokkal hamvasabbnak tűnik mint az enyém.........

mondjuk én inkább egy endúróra tettem volna félre a zsetont.....
5-10 ezrenként gyűjtögetem a 600-as árát össze
az a szép kislány a menyasszonyom és annyira már nem kislány
természetesen használni is fogom!meg lehet hogy átfujom vagy fujatom...annyira nem tetszik ez a fekete vagy mittom én milyen..de franko kis gép attol eltekintve hogy keeway
terepgumikat alá aztán lehet tépni az ex-sünverdával
régi gazdit tuti nem baszogtatták a sünök, ezek könnyen vannak, isznak, bűnöznek feketegázzal járnak stbstb.....

amúgy mi a célod vele? szíp kislányokat fotózol rajta? vagy használni is akarod