Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt a gép!
Ja és nem láncos motorja van hanem vezérmüszijjas...rendesen feszitögörgökkel minden szarral
Rendben!Mondom szivesen elhozom neked a motyót!
Motorvásárlás storyja: Hivom embert hogy érdekelne amoci!Mondott rola ezt azt meg megkérdeztem töle: "Rendörök nem szoktak baszakodni a 125ccm miatt?azt mondja nem..!holnap menjek le nézzem meg..mondom oké!20kmert kellett autózni Velencére!Lementem asszonnyal meg tesommal!Hivom hogy itt vagyok Velencén hova menjek?azt mondja ott baloldalon angy fehér épület ahol a sok rendörautó áll..hát mondom ez kvajó..kocsi leültetve nagy kerék ami kilog a kocsi alol én meg menjek be a sünök közé 125ös motort venni...hát mondom mindegy lesz ami lesz!Oda gurulok hivom megint hogy látom a motort ö hol van?erre kilép az ajtón...sötétkék szövetnadrág,fehér ing baloldalon jelvény pisztoly bilincs....Hát emberünk rendör történetesen...mondtam neki hogy hát erröl nem volt szó.. De aztán alkudoztunk is még kicsit meg mondtam neki hogy mivel lábon megyek haza a motorral,ha egy mód van rá ne küldje utánam a kolegákat..
Nem esett le nagyon a pofám
nekem ráér
október első 2 hetében én sem vagyok
akkor utána megbeszéljük
köszi!
Annyi a baj a maillal kapcsolatban h most holnaptol 2hetig makoba deportaltak..ha utana is raer akkor nagyon szivesen elviszem neked!
De nem a freemailosra irtal igaz?ha a windowslivera akko minnya elolvasom
azt is kell
minket leszartak gyerekkorunkban
1 havernak volt egy romett kadettja(muterjáé volt) avval tudtunk csak tépni ilyen korban
Neveled az utánpótlást ini?
mostanában ilyen szimós kölkökkel veretek, meglepődöm a bátorságukon
beállok 40-re az xr-el de úgy jönnek utánam mintha húznám őket
pedig szoktam őket "szivatni" rendesen
remélem nem száll el a lelkesedésük pár gipsz után sem.....
haver a drz-vel nyomukba sem ér, arra mindig várni kell ilyen tempónál is
felénk is hasonló a domborzat, csak neked ott vannak a hegyek nem messze, innen meg minden messze van
szomszédnak 150es a leonardo
féket javítottam raja mert mindig bekapott
annak nem eszik egész 3 litert a gép pedig megy vele rendesen
a keeway témát nem ismerem
110hez bátorság kell én már 60 felé félek robogókon
mailt szoktál olvasni? írtam olyan péntek felé.......
A környéken ez volt a legmagasabb domb
Hegyeket akarok
, , , , , , ,
Na hallgattam rad ini!4T motort vettem 125os Aprilia Leonardo blokkos 10lovas Keeway Matrixot!szep allapotban van 110et megy alattam de az mar horrorisztikus elmeny egy robogon
vállság van
na
ennyiért kihagyhatatlan ajánlat
ugye milyen élvezet skótokkal üzletelni?
jaaa,én meg már itt aranyozott szallaggal,díszdobozba kezdtem berakni még el is szállítom nektek csepelre,milyen rendes vagyok már... de amugy most nézem,hogy kicsit koszos,ugyhogy legyen akkor 2ezer,csak e agyaljatok ennyit rajta
necsomagold vazzeg, teszkós szatyorban csak olcsóbb
még vitatkoznak rajta, estig kaptak haladékot. @ kivan már tőlük
na csomagoljam a cuccot? 43as w2 cross csizma nem kell mellé?15forintért,jó állapotú
Sziasztok honda xl 600r-hez dekompreszor szelepre lenne szükségem és szimeringre ha esetleg lenne valakinek légyszi jelezzen maill:csesztak79@fremail.hu
Jól holnap is mennek a vigyázóra de nekem sajna nem adja
Üdv érdeklödnék hogy xl 600 rmg én van olaj nyomás jelző? vagy valami megoldást nem tud valaki hogy jeleze nekem az olaj szintet? Üdv.
most voltam műszaki menteni két kiskölköt, az xr 1 pöccre indult
szóval eddig szerintem túlszivattam a drágát...
nah elvitték az XL t az imént, 128e ft ért,sisakkal
Hogy szuggerál a kollégád ktm-e?