tavaj mentünk mezőberénybe ,jött egy mz-s srác is,és megálltunk félúton,hogy nem megy a motorja,5.be lehörög mindig(végül kiderült,hogy szembeszél volt,és azért nem birta az 5.et ),megálluk,mondja,hogy nem akar menni a motor,valami baj van vele,kérdztem tőle,hogy sebességbe próbáltad már tenni? meg a gázt próbáltad már húzni,úgy lehet menne ez a sztori most beugrott róla
Egyszer volt nálam egy remek állapotú Kawa KLR 600-as, nagyon szép hang , nem füstölt , gyönyörűen járt, 800-as alapjárattól szépen húzott eggy pillanatig vagy 2000-as fordulatig ezután még nagy nyögve-nyelve kipörgött száz méteres pörgetések után max 4000-ig és ennyi. Annak is 105 volt igy a vége egy szar TS 125 MZ odabaszta.
Gyorsan vissza is adtam a havernak aki kölcsönadta de fing se volt hogy mitől viselkedett így
hát a gyári beállításokat nemtudom,de ha annyira erőtlen,hogy 100a vége,akkor nemhinném,hogy beállítási probléma lenne ,annyira nem lehet elállítani 1 karbit,hogy ennyire rossz legyen.
lehet valami komolyabb baja van,de igy látatlanba ezt nemnagyon lehet megmondani
Ezzel a mintázattal már én is kiegyeznék. Kenda 17" Kb 23000ft Mitas-ba 18" ha jól tudom 14000ftkörül van ehhez hasonló minta.Ha tud valaki 17"-os hátsó cross gumit az jelezhetné.
Azt kérdezném hogy az XL600R gyári beállítása szerint a kardburátor levegő csavar hány fordulat-ra van kitekerve és aki megtudná mondani hanyas gyárilag a főfúvóka méret és a másodlagos karburátor fúvoka méret és még esetleg annyit : üzemanyag szint hány mm-re van az a csésze felső részétől lefele?Azért érdeklődnék mert az XL600R a 100km/h-nál nem akar többet menni.Dugulás valószínűleg nincs.Olyantól kérnék választ akik ismerik a gyári beállításokat, mert az interneten nem találok megfelelő adatokat.
Előre is köszönöm
Hali!
Honda XL 600-ashoz kéne hátsó sárvédő és jobboldali takaró idom. Persze a nagy tankos kivitelhez! (Kék-fehér-piros)
Tel: +36 20 232 0372
Vagy írjatok. :)
Nem láttalak
miféle gépet vettél amugy? irtad h vmire elverted a zsetont
Gyorsan vissza is adtam a havernak aki kölcsönadta de fing se volt hogy mitől viselkedett így
lehet valami komolyabb baja van,de igy látatlanba ezt nemnagyon lehet megmondani
92-94 es évjárat.
Előre is köszönöm
Alman-tető - Somogy megye legmagasabb pontja: 316,43 m.
http://hu.wikipedia.org/wiki/C...
Honda XL 600-ashoz kéne hátsó sárvédő és jobboldali takaró idom. Persze a nagy tankos kivitelhez! (Kék-fehér-piros)
Tel: +36 20 232 0372
Vagy írjatok. :)