Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak megláttam a neved, meg h a képfeltöltésre panaszkodol, aszt mondom mekkérdezem, mi a fejlemény?
Hagggyadmááá
Csak azok volt a baj , , , ,
Na mi lúfacc van e?
Ide tanáltál,irgum bergem?
Nem volt arra még idő meg is kell keresni az árát
Pedig csütörtökre hívnának egy laza erdőzésre
Husaberg
Mennek a képek , mint az ótómatta. Mit becísz Te?
Háj gecc!
Tettél má' kormányt a tehénre?
teszképfeltöltés:
Kííííísz vagyok nem tudok fotót feltölteni mert....................nem tudom miért
Ha adsz egy elérhetőséget átküldök egy manuált
Tavaly hasonlóképpen buktam én is,csak én átestem egy jó öles farönkön.A motor 5 méterről esett rá a sípcsontomra.
nem repül a bogár a szemembe
másra nemigen kell a bukó errefelé
amit vettem crossbukót szörnyen passzentos le/felvételnél, el is repesztette a bőrt a fülcimpámnál
minél jobban beöltözik az ember annál vadabbul megy, a dt-vel én még papucsban toltam mondjuk volt vele cumi amikor könyékig érő sárban keresgéltük a lemaradt védőeszközt
Múlt hétvégén kerültem egyet a környéken.A földesút szélén haladva elkapta a lábamat egy "kósza" villanypásztor, a csizmának köszönhetően megúsztam egy nagyobb adrenalin adaggal,de csizma nélkül...
Inkább tovább öltözök pár percel mint,hogy a csontom törjem.Estem már párszor és a legtöbb esetben megúsztam komoly baj nélkül.Eddig kétszer sikerült esni póló+rövidnadrágban, és mindkét alkalommal a baleseti sebészeten kötöttem ki.
Én szinte minig full beöltözve megyek nyak és herevédőt leszámítva. De maradandó sérüléseimet is így szereztem. De a bandába már vegyesen voltak a sérülések. Volt gerinccsigolya törés gerincvédő nélkül és volt azza is.
Köszi a helyre igazítást megtettem amit tudtam az adatlapon!

Szóval 100 és 108 -as fúvókák vannak benne,( egy barátom azt mondta tegyek bele nagyobb fúvókákat) A szűrő egy " szivacs ami nem túl vastag. A gyertya NGK DR8ES-L teljesen új. Az biztos hogy túl sok neki a levegő mert ha kiveszem a beömlőből a rongyot akkor dadog ha vissza teszem "jó".
Szíj nélkül
Úgy sokat ér
Én is cross sisakban,protektoringben,csizmában,térdvédőben nyomom.Most agyalok egy nyakvédőn is.
Lehet meleg meg minden de pl. a gerinc sokáig gyógyul,már ha igen .
Kaptam már el csizmával,térvédő alsó részével a ződben megbúvó kisebb kidőlt fát kb. 60-al
Egy bakancs szart sem ért volna.
A mostani bukásnál is a gerincprotektorra estem,kicsit érzem a hátam de nem fáj.
Szóval ez nálam nem vita tárgya
nekem egy gp1 van, vagyis kettő....
jobban szeretem mint a crossbukót
egyik gp1 ből még a szíjat is kivagdostam hogy ne kelljen vele babrálni

feldobom mint egy sapkát és már mehetünk is
utálok izzadni, szóval én nem veszek ilyen protektoros hacukát
meg amúgyis kurvára kényelmetlen
egyszer volt rajtam protektoring olyan volt mint a satu (lehet nem sörhasra tervezték)
megjártam a hegyeket nemegyszer melegítőfelsőben...... tudom hogy nincs rajtam semmi, szóval finomabban hajtok
90-től sosem megyek murván gyorsabban

meglátásom az hogy a csizma a legfontosabb dolog, a boka a legkönnyebben megsérülő testrész
nincs csizmád? vedd meg az enyém,nekem pont van egy eladó
Én is így vagyok vele. Én is protektoros kabát, kesztyű, bakancs, sisak. Még akkor is ha csak egy kis rövid járatásra megyek
en ilyenkor is bakancs (csizmam meg nincs ) nadrag terdvedo protektoring foxdres ami faszan szellozik de ha megallok akkor vege a vilagnak ja meg ha rugdalni kene a vasat akkor ammen ...na meg cross sisak meg siszemuveg meg kesztyu ....inkabb izzadok mint hogy csontom torjem
Ilyen van most
Térdvédőn+csizmán gondolkodom, hogy kéne venni ha lesz kis potyapénzem. Meg egy Krossz sisakot is, mert egy sima plexis sisakom van és rettenet meleg van benne+ a plexi is párásodik hiában nincs teljesen lehajtva