nem repül a bogár a szemembe
másra nemigen kell a bukó errefelé
amit vettem crossbukót szörnyen passzentos le/felvételnél, el is repesztette a bőrt a fülcimpámnál
minél jobban beöltözik az ember annál vadabbul megy, a dt-vel én még papucsban toltam mondjuk volt vele cumi amikor könyékig érő sárban keresgéltük a lemaradt védőeszközt
Múlt hétvégén kerültem egyet a környéken.A földesút szélén haladva elkapta a lábamat egy "kósza" villanypásztor, a csizmának köszönhetően megúsztam egy nagyobb adrenalin adaggal,de csizma nélkül...
Inkább tovább öltözök pár percel mint,hogy a csontom törjem.Estem már párszor és a legtöbb esetben megúsztam komoly baj nélkül.Eddig kétszer sikerült esni póló+rövidnadrágban, és mindkét alkalommal a baleseti sebészeten kötöttem ki.
Én szinte minig full beöltözve megyek nyak és herevédőt leszámítva. De maradandó sérüléseimet is így szereztem. De a bandába már vegyesen voltak a sérülések. Volt gerinccsigolya törés gerincvédő nélkül és volt azza is.
Köszi a helyre igazítást megtettem amit tudtam az adatlapon!
Szóval 100 és 108 -as fúvókák vannak benne,( egy barátom azt mondta tegyek bele nagyobb fúvókákat) A szűrő egy " szivacs ami nem túl vastag. A gyertya NGK DR8ES-L teljesen új. Az biztos hogy túl sok neki a levegő mert ha kiveszem a beömlőből a rongyot akkor dadog ha vissza teszem "jó".
Én is cross sisakban,protektoringben,csizmában,térdvédőben nyomom.Most agyalok egy nyakvédőn is.
Lehet meleg meg minden de pl. a gerinc sokáig gyógyul,már ha igen .
Kaptam már el csizmával,térvédő alsó részével a ződben megbúvó kisebb kidőlt fát kb. 60-al
Egy bakancs szart sem ért volna.
A mostani bukásnál is a gerincprotektorra estem,kicsit érzem a hátam de nem fáj.
Szóval ez nálam nem vita tárgya
utálok izzadni, szóval én nem veszek ilyen protektoros hacukát
meg amúgyis kurvára kényelmetlen
egyszer volt rajtam protektoring olyan volt mint a satu (lehet nem sörhasra tervezték)
megjártam a hegyeket nemegyszer melegítőfelsőben...... tudom hogy nincs rajtam semmi, szóval finomabban hajtok
90-től sosem megyek murván gyorsabban
meglátásom az hogy a csizma a legfontosabb dolog, a boka a legkönnyebben megsérülő testrész
en ilyenkor is bakancs (csizmam meg nincs ) nadrag terdvedo protektoring foxdres ami faszan szellozik de ha megallok akkor vege a vilagnak ja meg ha rugdalni kene a vasat akkor ammen ...na meg cross sisak meg siszemuveg meg kesztyu ....inkabb izzadok mint hogy csontom torjem
Térdvédőn+csizmán gondolkodom, hogy kéne venni ha lesz kis potyapénzem. Meg egy Krossz sisakot is, mert egy sima plexis sisakom van és rettenet meleg van benne+ a plexi is párásodik hiában nincs teljesen lehajtva
Csak azok volt a baj , , , ,
Ide tanáltál,irgum bergem?
Nem volt arra még idő meg is kell keresni az árát
Pedig csütörtökre hívnának egy laza erdőzésre
Tettél má' kormányt a tehénre?
Ha adsz egy elérhetőséget átküldök egy manuált
másra nemigen kell a bukó errefelé
amit vettem crossbukót szörnyen passzentos le/felvételnél, el is repesztette a bőrt a fülcimpámnál
minél jobban beöltözik az ember annál vadabbul megy, a dt-vel én még papucsban toltam mondjuk volt vele cumi amikor könyékig érő sárban keresgéltük a lemaradt védőeszközt
Szóval 100 és 108 -as fúvókák vannak benne,( egy barátom azt mondta tegyek bele nagyobb fúvókákat) A szűrő egy " szivacs ami nem túl vastag. A gyertya NGK DR8ES-L teljesen új. Az biztos hogy túl sok neki a levegő mert ha kiveszem a beömlőből a rongyot akkor dadog ha vissza teszem "jó".
Úgy sokat ér
Lehet meleg meg minden de pl. a gerinc sokáig gyógyul,már ha igen .
Kaptam már el csizmával,térvédő alsó részével a ződben megbúvó kisebb kidőlt fát kb. 60-al
Egy bakancs szart sem ért volna.
A mostani bukásnál is a gerincprotektorra estem,kicsit érzem a hátam de nem fáj.
Szóval ez nálam nem vita tárgya
jobban szeretem mint a crossbukót
egyik gp1 ből még a szíjat is kivagdostam hogy ne kelljen vele babrálni
feldobom mint egy sapkát és már mehetünk is
meg amúgyis kurvára kényelmetlen
egyszer volt rajtam protektoring olyan volt mint a satu (lehet nem sörhasra tervezték)
megjártam a hegyeket nemegyszer melegítőfelsőben...... tudom hogy nincs rajtam semmi, szóval finomabban hajtok
90-től sosem megyek murván gyorsabban
meglátásom az hogy a csizma a legfontosabb dolog, a boka a legkönnyebben megsérülő testrész