Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az is lehet, hogy a rázkódástól kicsit megmozdult az úszó rögzítő tengelye és nem tud elzárni (én múltkor pont így jártam egy perec után). Próbáld meg megkocogtatni a karbik alját érzéssel de azért ne simogasd :]. Ha utána is ereszt így is úgyis szét kell szedni lehet kikopott már a tűszelep de az is lehet, hogy utolsó szerelésnél kicsit elhajlott az úszó fém fülecskéje ami tolja fel a tűszelepet (ezzel tudod állítani az úszószintet is) ezért nem zár el.
Köszönöm a választ!
A benzinszintet hogy lehet állitani ?
ja meg elfeledtem......ha mar motoroztam egy negyed orat pl mikor mar teljesen meleg a motor alacsony fordulatbol ha huzom neki elkezd durrogni lodozni neha ha elsem veszem a gaszt csak fullad egyfojtaba.....erdekes modon mikor kijovok motorozni akkor meg nem csinalja megy szepen nyomatekbol csak mar mikor eltel egy kis ido....persze motorozas elott is be van melegitve ....valami otlet...karbi lehet?
ezt szerencsere lehetett tepni de igy is joo melo volt...mind ket felen betekerte....elszor aszittem defekt megalltam es mikor eszre vettem tovabb tolni mar nem is tudtam...befekelt rogton
benzinszint, tűszelep, úszó
kb a költség növekedési sorrenben
így már jártam én is
a parasztja kihúzta a szőlődrótot a rétre, de már összeszedni lusta volt
de az kb 3mm-es volt betekert vagy 2 métert a lánckerék mellé
avval volt ám igazán mélytorok mindenféle eszköz nélkül

de csúcs az volt hogy egy nagyobb tócsán átmentem és feltekert egy melegítőfelsőt, de úgy hogy meg sem moccant a kerék
kis bicskával szeletelgettem a vizes sáros rongyot
szerencsére egész napos utazásra mentünk aztán volt nálam bicska

drótos eset után vetem olyan bicskát ami viszi a drótot is
mai nap akcioja.....szepen folkapta a drotot a nyomatek meg szet is tepte....meg joo hogy csak 30 cal mentem ....eleg heles munka volt kiszedni
SOS xl 600 már tökéletesen indul egy uj gyertya megoldotta a problémát viszont nyitott csapnál csordogál a tulfolyon a benzin !
Elinditott állapotban is csöpög a tulfolyon a benzin mi az oka?
sziasztok keresek egy XR 250 1993-as-hoz tankot! ha valaki tud rá megoldást jelezzen! köszi
lugosierno@gmail.com

Itt keress meg plz!
sziasztok.
egy honda xr 400 as mennyire igénytelen motor ?
Tehát mennyivel kerül kevesebbe fenntartani mint egy yxamaha yz 125 öt
Lepton! Mennyibe fájna szett? Dobj privit, ott egyztessünk! Kösszi! :))
Aggódtok itt 5000 FT okon, Még örüljetek, ha kapni lehet hozzájuk alketrészt...:)) a bontóban 14.000, az ujat meg nezd meg az ebayen, sirva is fakadsz..:(
Nem terepes élmény bár lenne hol csapatni De a látvány nagyon ott van
Tavaly kétszer is eljutottam
fireball@citromail.hu
aprilia_etx@hotmail.com
mind2re irhatsz szoktam nézni mind2-t
mit lehet tudni róla?
naaaaagyon megy
egyszer nekem is el kellene menni arra
most már van nagy tankom, egész jól megnőtt a gép hatótávja
csak össze kell szedni pár ismerőst
hali
a hirdetésbe levan irva,hogy milyen,de ha felveszel msn re (adatlapomon ott van) akkor még mesélek róla
Transzfogaras: http://www.erdely-szep.hu/Tran...

Tavaly ezt kaptam magamtól a szülinapomra
Lehet összeütök belőle egy galériát
Ez a kedvencem
szia mit lehet tudni az xr-röl?
Megoldani nem fogom, de okosabb leszek. Akkor itt jön a következő kérdés. Ki ismer szakértőt Bács Megyében? Lehetőleg olyat aki a motorikus részhez is ért. Valami baj történt a vezérműtengely környékén, valami valahonnan letört, de nem merem egyedül megbontani...
ezek a képek hol készültek?
ide el kellene mennem valamikor.........
avval nem fogsz megoldani semmit
esetleg akkor ha mindkét gép gyári állapotú lenne
ha nem akarsz szarolni, akkor vidd el egy szakértőhöz