Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó környék
terv szerint ősszel én is megyek arra, meg ha minden igaz egy hónap múlva bandázni a ténérésekkel

én kifejezetten szeretek lefelé jönni a lejtőn
bár néha úgy érzem hogy a golyóim zsugorodnak meg vándorolnak felfelé.......
ez ami nekem van ez kb olyan sürüségü mint az actevo
Akkor köszönöm
Én 15-ös repsolt használok,de ez is ízlés függő.
Úgy on block gondoltam
Igen van olyan
Milyen minöségünek illetve mennyire folyékonynak kell lennie egy teleszkop olajnak?
Ugyanis van eredeti Caterpillar hidraulika olajam gondoltam lecserélem az elsö telokban mert nagyon puha és sztem kevés olaj van benne!meg lekoppan néha....
Vélemények?
Mire gondolsz,a kamerára?
Van olyan emelkedő,ahol azért lefelé,és felfelé is lehet ám fosni ........amúgy Én is jobban csípem a felfelét
ja vágom,hát de nekem meg rendszám sincs,azért ugy meg húzósabb az ilyen, én csak itt kimegyek és a környéken pergek 1 kicsit és ennyi,bár szombaton valszeg viszik a gépet,szval mostmár ez se lesz
Nem gondoltam volna de most már ezt is tudom :] képeket köszi irigykedés meg ON ;]

Azt én sem értem hogy miért nem endurozik mindenki :] nekem megváltás felülni a motorra még ha csak 30 40 km-t is megyek egy délután felér egy hosszú hétvégével néha :]
köszönöm szépen!
SMS ment
ááá ez a k*rva térd, szar dolog tud lenni ha nincs rendben esetleg az email címét meg tudnád adni? ha publikus, kicsit dumálnék vele térd ügyben. száma megvolt, csak sajna elkevertem
Sajna nem fasza a lába,bevállalta az eseményeket de............?
Laci teljesen ügyes volt,neki csak önbizalomra van szüksége mert töke van ,
Mi is debreceniek vagyunk
Mennünk kell ezekért a képekért
na így már mindjárt más térde rendben van már?
drz jól teljesített? (multkor mondtad hogy mostanában vette a tulaj)
Zsolti lemaradt
Ááá ide?
Akkó megmutatom a barátokat is
Tudjátok mit nem értek?
Hogy mi a faszért nem endurózik mindenki
szép képek hát ahogy látom ,nállatok kissé mást jelent az endurozást,mint itt az alföldön,van pár földút,1 védőgát és ennyi
Gondolnád,hogy alfődi gyerek vagyok?
Qrva jó cucc
Bár őszintén szólva én inkább felfelé szeretek menni,lefelé a durván fosok

ismét szép helyek és képek, egyedül?
nem kell vkinek? 43as
xl tuti más
legalábbis haver gépén egész más van mint az enyémen, de ha csak a belső rész szar megcsinálják 1000-1500 ft között
Sziasztok!

Honda XR 400 R motoromra kuplungbovdent keresek. Hol tudom beszerezni? Ez ugyan az lehet, mint az XL-é, vagy nem egyezik?

köszi előre is!