Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja meg a másik dolog, valakinek fűzött 17es sm kerék előre,gumival minden távtartóval,átalakítóval nem kell? az XR be csináltam magamnak,de végül a srácnak nem kellett az SM szett és ak engettem az árból,igy megmaratt
nah elvitték az XR emet,hoztak egy XL -t ,meg kp-t érte, hát kissé lomhább a gép mint az XR volt:D de amugy jó,szépen jár a block ,meg minden,ha esetleg valakit érdekel szóljon, kispénzért eladom
Köszönöm,éreztem is ,
ez heles
Megtaláltam,itt vannak a képek
Pedig rozsdásodik az! Egy amcsi fórumon láttam képeket,és úgy el volt rohadva a váz,hogy cserélni kellett.
Arra én is kíváncsi vagyok , mert én is gondolkodom egy karbi cserén . Bár enyémre a 400-as gyári karbija is elég lenne .
van valami infó arról hogy az xr4 váza miből van?
mert furcsállom hogy nem rozsdásodik ahol levertem már a festéket
nem olyan cro-mo váz mit a biciklik voltak régebben?
Nu..a telo jonak tünik nagyon is...negyed ora motorozás volt és fél ora mosás...joo kis ragados nyulos taknyos föld plusz folyamatos esö...szoval a teleszkop egyenlöre jo értéket mutat-...majd meglátom ha tudok már temposabban is motorozni mert az ma elmaradt a sár miatt..
az ivásra rátérve Muz egye kutya ma én is a Te illetve minden ittlévö Forumozo egészségére fogok inni! Jagermeistert
Kisérönek sört...
Akkor ma este az egészségedre iszok
Kaptam kölcsön egy síktolattyús gyorsítós karbit.
A jövő héten felpattintom az XR-re
Zsolti barátom Dominator-a megveszett egy Mikuni TM 40-től

Az isten szerelmére!
Ne igyatok cola-t
Kizárólag fröccsöt,sört és vezetés esetén vizet vagyok hajlandó inni
Vigyázok az egészségemre
A pálinka bónusz
Esetleg egy kis pálinkát :]
vigyázz a kólával mert káros az egészségre
bort igyál nem vegyszereket
holnap lehet én is megyek egyet soft üzemmódban
egész anyósékig mert leszakadt a kapujuk a nagy szélben aztán új zsanérokat kell hegeszteni rá
én már olyan öregesen tépek nem ugratok, egyszer a ténéré seggbevágott erősen azóta visszafogom magam
Mar bocsanat..TE AAAAALLLAT! elolvastam amit irtal majdnem lekoptem kolaval a gepet
Ez is igaz de a legutobbi ugrasaim mint pl ami a videon van ott lekoppant!de amugy mindjart tesztelem terepen
Franko ido van esik az eso szoval mehet a dagony ezerrel
nem fogja tuti kilőni, rajta marad a teló száron, a befogók nem engedik elrepülni
1-1sselep van a tetejen a telonak szal fujhato..szet nem szedtem csak olajat csereltem!kevesebb volt benne mint az eloirt!meg folyekonyabb!fujni lehet de vajon mennyire?a konyv uzemi nyomasra 0,2bart ir
.szoval nem tom..esetleg tobb olaj?csak ki ne loje a szimeringet
amúgy meg ha puha a teló nem feltétlen rossz
enyém is ki van lágyítva tökig, legalább nem rázza ki a tömést a fogaimból
rugó alá nem lehet tenni valami kitámasztót?
mert gondolom új rugóra nem akarsz beruházni
esetleg sűrűbb olaj kellett volna bele
de szerintem a rugó lehet elfáradva
az hogy pumpálható-e nem tudom
meg kell nézni a kézikönyvet
nem kell bele levegot nyomni?.....enyembe lehet en ugy tudtam allitani a kemenysegen
Az szep!...
le csereltem ma az olajat a teloba gyari mennyiseget raktam de igy allo helybe meg mindig puhanak talalom!mit lehet ilyenkor tenni?
ma már kínomban röhögtem
elmentem a villámgyors esztergályoshoz, nincs otthon.......
neje beengedett a műhelybe, aztán egyik lyuk kész van a másik felében egy kis lyukacska
csávó meg ukrajnában, hétfőn talán hazaér
elhoztam az eredetit, aztán ha nagyon mehetnékem van majd beteszem....