Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv érdekelen egy pár cuc a gépedből ha dobsz egy mail címet le írom hogy mi is érdkelne pontosan
xl600 és xr 600 vez lánc feszítője megegyezik,ugye? vagy az egész hengerfej megyegyezik rajtuk?
Jah még 2 kép a mai gurulásról
Ma szedtem le a karbit és nekem se akar hugyozni a gyorsító szelep. A membrán teljesen rendben van.. Mi baja lehet? a vákum nyitná a szelepet? mert semmi mechanikus dolgot nem látok ott
Hi Masteron1.

Lemértem a karbit, 15 enyém 41/52/116, szóval a légszűrőnél szopi van... Emellett ma is küzdöttem a karbival, a gyorsító membrán nem köpköd, kipróbáltam. Ott biztos van egy baj, a prüszkölés még mindig nyitott kérdés...
Szeva! Ez pipecül elmagyarázza hogy kell rugdosni ezeket a dögöket. :) Az elején én is bajlódtam a frissen fúrt gép miatt, de mostmár pöccre megy. http://youtu.be/mDmvBhRqaKM
De azert megint mentem 40kilometert!
Valaki emlitette hogy szelid motoros es 40km/h-s sebesseget motorozik atlagba!nos en is ez a fajta vagyok!
na megvolt a gumi teszt!szepen muzsikal vele de az en sulyom alatt kvamod lekell engedni hogy nagyot harapjon!de amugy nekem bejott ez a mitas e-09! Mostmar kellene egy motoros ismeros hogy lehessen menni!ugy el tevelyedtem ma mire megint rajottem hogy vaddiszno csapast kovetek megint.. tegnapi es esonek nyomasincs sajnos...
Kösz! A Qrva életbe, mentem vele vagy 20 km-ert. gondoltam átkapcsolom most már nem fullad csak a finomhangolása kell. :):):)meg szelephézag állitás. KÖSZI
ha olyan mint az xr4 akkor fent full szivató középen fél lent semmi
középen hagyhatod több időt is, ha hűvösebb van mert ahogy húzod a gázt úgy egyenesedik ki az a kis lapka
de nagyobb fordulaton olyan darálós a hangja........ volt hogy mentem 50 km mire rájöttem hogy nem vettem vissza
Helló! Még mindig xr600. Mikor van rákapcsolva a szivatója? le vagy fel? a gyári karburátorról van szó
légszűrőszivacs is el szokott "folyósodni"
2 ujjal dörzsöld össze, aztán ha visszaáll eredetibe akkor még az is lehet hogy jó
Köszönöm! Mikor van 1 kis időm mindenképp karbi meg légszűrő takarítás után állítgatás fog jönni.
türelemjáték
keverékcsavar, alapjárati csavar, tűállás, fúvókák........
volt egy cagivám annál már csomókban hullott a hajam mire jó lett, annál le kellett szűkíteni a légszűrő felőli oldalt
abban nem a gyári karbi volt és a kipuff sem, de végül jó lett..
annál torpant üresben is, ha gyors voltam akár le is állt, menet közben meg olyanokat torpant hogy majd lefejeltem a kormánymerevítőt
Ez kb türelem játék :] nekem kb felet van kitekerve igaz xl 600 nem xr de karbi beállítás mindenképp türelmi játék . Szépen nagyon kicsiket kell tekerni a csavaron és finomhangolni de elötte mindenképp ajánlott a légszűrő és karbi tisztaságának ellenőrzése, mert az a 2ő eléggé megtud szivatni :]
a régi írásokat olvasva ilyenkor sokat kap elvileg? a karbi alsó hengefej felőli csavar állításával(ha betekerem szerényebb keveréket képez, ha ki akkor dúsabbat) ha jól tom most 1 fordulat van kitekerve. létezik hogy még belljebb kelljen tekerni? elég finnyásak ezek a karbik.:)
akkor nem torpan. nagyon szépen pörög olyankor. csak ha megyek vele:(
üresben alapjáratról rántasz egy teligázt akkor nem torpan?
be kell állítani a karbit. kell hozzá némi türelem
Na már elsőre indítom az XR-t (még balból). Kellene még 1 kis segítség. Már van rendes alapjáratom is, üresbe jól lehet turáztatni, de mikor megyek vele hirtelen gázadásra (elég kb 1/4-ig hirtelen huzni) kezd megfulni, torpanni. Mi lehet vele? Segítenétek?
Köszi
ezt a megoldást én is ismerem
amúgy meg hülye fejjel eladásra kínálom a motorom alkatrészeit, de azt meg nem nagyon tudom h mi mennyit ér
elveheti!nem hiszem hogy megállnék neki mert azért annál jobban féltem a jogositványom!az a jo ezekben a gépekben hogy hazaérsz átfujod aztán helo..keresgethet rendszám hijján! legalábbis én ezt csinálnám!
Elvehetik a B-és jogsit haveromét is elvették 3 hónapra + 60.000ft bünti.Az a megoldás hogy nem állsz meg a csendőrnek vissza böksz egyet aztán ütközés rántod a markolatot a jobb oldalon
HAli.
89es xr 600ba kellene nekem vezérműlánc feszítő,mert beszart, valakinek nincs esetleg 1 feleslegben,ami jó?:) vagy esetleg hogy honnan tudnék szerezni? ahogy hallottam ez a vez lánc feszítő nem a legjobb megoldás az XR eken.
attól függetlenül bünti az jár
Annyi azért van h az autójogsit elvileg nem vehetik el, mert az nem kategória, ha jól tudom