Köszönöm szépen.
Ma már lefújtam alapozóval a kisebb cuccokat kivéve a vázat a tankot mert kifogytam az alapozóból 2 tubussal nem volt elég..lehet hogy egy picit vastagon fújtam ?! Legalább nem fog be rozsdásodni !
A két kerék meg megy majd a porfestőhöz.
Hali!cserelt mar valaki elso lanckereknel szimeringet?kivulrol meglehet oldani?masik kerdes hogy a valto rudam kicsuszik neha..azt belul mi fogja?zegejgyuru?es azt hogy lehet cserelni?
Hali
találkoztatok már olyan jelenséggel,hogy lerakjátok a motort, minden fasza rajta,majd másnap rugnátok be,és nem fordul át a block,mintha megakadna a szelepbe a dugó,majd ha kicsit megmozgatom a dolog,akkor meg átfordul már,de nincs kompresszió,azaz gondolom vmeik szelep nem zár be rendesen,és ott szelel.multkor is ezt csinálta már,majd utána berugtam,beindult és motoroztunk is, semmi baja nem volt, szépen járt meg minden,most megin ugyanezt csinálja,hogy begakad a dugó,aztán gondolom kicsit visszább megy akkor már átfordul de ak se zár.
mi a picsa lehet vele? elhajlott valamelyik szelep?:S vagy a szelep vezetőbe szorul meg a szelepszár,vagy nemtom mi a szar lehet vele:S
ötletek?
Jo reggelt mindenkinek!ma en is kitolom a bringat mert kicsit szokni kellene..igy asszem celba cmveszem a helyi kis palyat..aztan levezetes kepp meg megyek valamerre kicsit!de azert latom mindenkinek megjott a kedve
Bocs ám hogy megálltam a annak a srég emelkedő tetején, de azt hittem hogy a másikat támadod be
Remélem tudod hogy miröl beszélek és nem valaki más volt ott tegnap délután.
helló mindenkinek van egy honda mtx 125-ös blokkom szét van nyomva de minden meg van hozzá felújított főtengely újra perselyezett henger új szerű gyári szívócsonk delorto karbi teljes elektronikával stb... ezt a blokkot elszeretném cserélni vagy elszeretném adni csere honda xl blokkra érdekelne mert az mtx vázamat ellopták de szereztem egy xl vázat és abba kéne
Na végre le lett homokozva a váz..
Jön a jó idő és lehet is festegetni meg gittelgetni szépen.
Annyira tetszik a puszta fém látványa.. Itt megnézhetitek !
Mi is voltunk kint tegnap ebben a jóidőben. Nap végére kicsit lefáradtunk de nagyon jó volt. Be kell szerezni valami foto készüléket mert nem állapot ez így hoyg nincs dokumentálva az esemény .
Ma már lefújtam alapozóval a kisebb cuccokat kivéve a vázat a tankot mert kifogytam az alapozóból 2 tubussal nem volt elég..lehet hogy egy picit vastagon fújtam ?! Legalább nem fog be rozsdásodni !
A két kerék meg megy majd a porfestőhöz.