Szrintem a kis flakon az edzoje!nem tom mennyire artalmas!szerintwm ha megeri a kutya a holnapot akkor megmarad!kutyan hamar kijonnek az ilyen nyavajak!max kemenyebbet szarik potolni szerintem lehet!nagyobb festekboltba biztosan tudjak potolni!vidd be a gyanta dobozat hogy ehez keresel edzot!gondolom azt ragta meg a tutya!ezt hozza szoktad keverni a gyantahoz?mert akkor attol szarad meg!
mennyire vagy otthon ebben a gyanta dologban?
abban a kis flakonban miféle szer van?
mert a kötsög kutyám kilopta a fészerből és szétrágta
1 kihal-e a kutya?
2 lehet-e pótolni? mert külön nem adnak
sima pvc csőre gondoltam
annyit ért az a pólós módszer hogy megtartotta a gipszet
szóval ha megköt akkor lesz egy vázmintám
ráteszem a pvc-t aztán mehet a sütőbe olvadni
mindegy hogy rideg, ott nemigen éri semmi a csizma koptatja a festéket erősen
jobb oldalon a berúgókar megvédi a vázat
ilyen müanyagot meg találsz rakatszámra!mint mondottam lökháritó vagy ha van müanyagos ismerösöd szerintem ingyen,vagy annál olcsobban ad neked ilyen anyagot amit aztán hajtogathatsz kedvedre!rendes szürke PVC csövet akartál ráolvasztani?sztem az is rideg!de egy probát megérmelegen hajtani tuti h9ogy tudod nyulik is ha kell de ha kihül akkor már nem hajlékony!de ha az van otthon akkor probáld meg
Igen túl sürü a póló,kevés anyag marad meg benne,sok helyet tölt ki a polo anyaga!ha esetleg van otthon ilyen zsákod,rendes homok zsák probáld meg azzal!a másik hátránya az üvegszálas cuccnak hogy nem idomul hanem törik a külsö behatásokra!ABS müanyag lenne a legmegfelelöbb erre a célra!esetleg a ráolvasztásos modszer müködhet!az szerintem jobb ötlet mert az nem törik csak hajlik!meg az olvasztás azért is jobb lenne szerintem mert könnyebben alakithato,vágható!és mivel enduro motorrol lévén szó van esélye az esésnek kelésnek!az üvegszál meg nem birná annyira szerintem,és ha törik akkor balesetveszélyes! ezért nem engedélyezi a KPM az autókon az üvegszálas lökháritókat!csak és kizárólag ABS müanyagot!
akkor sűrű a póló?
én belenyomtam a gyantába kinyomkodtam a nagyját és rásimítottam a vázra. aztán a következő rongyot is beáztattam és rátapasztottam.
akkor marad a pvc cső megpróbálom ráolvasztani
Ini,tapasztalatbol es szakmai artalombol tudom hogy ezt ugy szoktuk mi hogy raksz 1reteg uvegszalas paplant aminek hasonlo a szovese mint a buzas zsaknak!utana gyanta,picit varsz majd megint paplan,gyanta paplan es ezt igy csinalod a kello vastagsagig!a gyantat altalaban pici teddivel hordjuk fel!ha esetleg van olyan fej hozza hogy nem szivacsos hanem redozott fem!az jobb!de ecsettel is jo!az kemeny lesz!a sima anyaggal az a baj hogy tul suru a porus es nem ul bele a gyanta rendesen es tul sok helyet tolt ki a ruha anyaga a gyanta helyett!
Sziasztok itt a tavasz mindenkinek kész a motorja tapasztalatból tudom mindig a fék az utolsó ami javításra esetleg fel újításra kerül esetleg aki még nem nyúlt hozzá a fékhez azoknak kis segítség a jó fék megválasztásához mellesleg tárcsák gyártását vállalom bármilyen motorhoz nem csak a minták hanem saját elképzeléseitek alapján is elérhetőség az adatlapomon msn : kopaszfeju@hotmail.com
nem köt meg a gyanta
úgy nyiklik-nyaklik szövet mint a pöcsöm amikor jövök ki a kupiból
pedig a maradék anyag kopog, szóval nem a keverék lett elbénázva
lehet kevés a gyanta a szövet között, mert elég jól kinyomkodtam
elkezdtem gányolni egy vázvédőt
egy kínai póló és némi műgyanta felhasználásával
annyit mondhatok hogy ez a gyanta nem a barátom, sőt kifejezetten utálatos dolog
ha jó lesz, tolok képeket is
helló mindenkinek eladó egy honda mtx 125 vízhűtéses komplett motor blokk hűtővel és elektronikával egyben vagy alaktrészként elvihető csere érdekel honda xl blokkra
Attinak hala kideritettem a valtotengely nyitjat..baloldalrol atmegy a jobboldalra es egy zegejgyuru tatja a helyen..jobboldali dekli leszed es hozzaferheto is!szoval penteken szetszedem szombaton meg veszem es osszepakolom a masinat!vasarnap meg tesztelem!
Omli öcséd mikor dobja fel a képeket?
ma délután ha el áll az eső akkor lehet hogy csapatok 1 cifra malmi erdőbe (legyen értelme ha neki állok lemosni a motort)
dobd ki a szimmeringet aztán jöhet a próba
az a váltókenő szerintem gyorsabban szikkad, utána olyan morzsalékos lesz vagy mifene, bár a láncon nem marad olyan sokáig rajta
ahogy elnéztem ilyesmi masszával kenegetnek ezek már mindent
ütközőkön is láttam hasonló krémet
abban a kis flakonban miféle szer van?
mert a kötsög kutyám kilopta a fészerből és szétrágta
1 kihal-e a kutya?
2 lehet-e pótolni? mert külön nem adnak
annyit ért az a pólós módszer hogy megtartotta a gipszet
szóval ha megköt akkor lesz egy vázmintám
ráteszem a pvc-t aztán mehet a sütőbe olvadni
mindegy hogy rideg, ott nemigen éri semmi a csizma koptatja a festéket erősen
jobb oldalon a berúgókar megvédi a vázat
Én vettem ilyen karbon matricát és majd megpróbálom rá melegíteni.
én belenyomtam a gyantába kinyomkodtam a nagyját és rásimítottam a vázra. aztán a következő rongyot is beáztattam és rátapasztottam.
akkor marad a pvc cső megpróbálom ráolvasztani
úgy nyiklik-nyaklik szövet mint a pöcsöm amikor jövök ki a kupiból
pedig a maradék anyag kopog, szóval nem a keverék lett elbénázva
lehet kevés a gyanta a szövet között, mert elég jól kinyomkodtam
egy kínai póló és némi műgyanta felhasználásával
annyit mondhatok hogy ez a gyanta nem a barátom, sőt kifejezetten utálatos dolog
ha jó lesz, tolok képeket is
XL600-hoz keresek fej és ülés alatti idomokat óccsón.
Valaki tud ajánlani valamit?
iszok és----- game over !
Az enyémen 1,1/4 fordulat az ütközéstől kifele.
CSerébe valamiért, mondjuk kézvédő vagy valmi hasznos dologra..
ma délután ha el áll az eső akkor lehet hogy csapatok 1 cifra malmi erdőbe (legyen értelme ha neki állok lemosni a motort)
az a váltókenő szerintem gyorsabban szikkad, utána olyan morzsalékos lesz vagy mifene, bár a láncon nem marad olyan sokáig rajta
ahogy elnéztem ilyesmi masszával kenegetnek ezek már mindent
ütközőkön is láttam hasonló krémet