a belépőről még nem tudok nyilatkozni,a nevezés kb 10E lessz,ha addigra műkszik a térdem rendesen akkor tervezem az indulást ,persze amatörben(dülőngélö kategória )!
az a pálya már rég nem járható,pedig jó volt annó nagyon!a sefaggal úgy néz ki hogy ősszejött a megeggyezés és május 21 -22én lessz a verseny!nemzetközi lessz,de lessz amatör kategória is! !
keménységem vetekszik a pudingéval
verettem egyet, de most alig élek, pedig iszapos helyen nem is voltam
ellenben a crosscsizmám olyan szűk mint a picsa. pedig ugyanolyan és ugyanakkora mint a másik volt, lehet elkúrták valamelyikben a címkét?
amúgy jó volt, reggel alig indult be, rugdostam vagy 2-3 percig, lehet el kellett volna zárni a benzincsapit a benzint meg kiengedni miután mentem vele.......
szóval izmozni kell, mert nem értékelem nagyra a teljesítményem
Szia Laci!
Érdeklödnék a Szarkavári régi pálya nem járható mostanában?
Elég Húzós volt a 80 as években, olyan meredek volt a siratófal, elég volt felevickélni azokkal a kétütemü gépekkel,Nem semmi terepek voltak Kaposmérő és Kaposvár között, Szivessen meglesném a versenyzöket amint létrejön az üzlet a Sefag Zrt vel,
Köszi addig is, örülnék nagyon ha kicsit összejönne a csipet csapat,
Helló!Valaki nem tud véletlenül Honda XL 125-öshöz(1985-ös,csak önindítós,6 sebességes)VÁLTÓT!?
Igazából nem kell a komplett 1 db fogaskerék elég lenne az egyik harmadik!
Ha valaki tud akkor írjon bátran minden megoldás érdekel!
rács minek?
olyan erős az üveg hogy a fejidom szanaszét tört, a tartókeret elgörbült de az üveg sérülésmentes maradt
szerintem hamar berakodik majd sárral aztán nem világít
Ha rosszra állítod, akkor nem lesz jó
Viccet félretéve, ha jól rémlik nekem olyan 1.5 et van kitekerve a csavart.