na igen
az ember 10 éves korára már tisztán látszik mire lesz képes
egyik ismerősöm gyereke 9-10 évesen ügyesebb volt mint én valaha
a dt 125-re úgy kellett felmásznia meglökték és ment, alig tudott váltani
megálláskor ismét úgy kellett megfogni a motort
de döntögette úgy a kanyarban a gépet hogy öröm volt nézni
nekem meg ha az emelkedőn kivágja a seggét akkor már utána teszem is a kormányt a földre
Majd látjuk,még nem volt időm .
Bohóckodtam a garázs előtt de vízszintesen nem nagy cucc.Érdekes a rohadt rövid váltó meg az egész viselkedése.Nem tudom,hogy boldogulok vele,de előbb szeretném rendbe tenni egy kicsit.Mindig baszta a csőröm,ezt meg most kibírtam fizetni és a blokk nem tünik szarnak.Amúgy nincs nagy lemaradásom Toni Bou-hoz http://youtu.be/oNXPflPh-8M képest .Ő négy évesen kezdte a trialt ,én az idén leszek negyven , , , , !
Az a nulla meg semmi , a nevében is benne van,NULLA!
zalaszántóról már mi is hoztunk motort....
meg sopronból is
én sem értem hogy miért van az ha kinézek valamit az tuti 250+
km-re van tőlünk
kb középütt vagyok az országban, de ez általában nem jó..
Nem volt nagy péz (150 forint)de ez biztosan alakul még ,+ keszthelyen volt,ami nem nagy baj ha mondjuk cserszegtomaji vagy de esetemben(debrecen )nem volt nagy öröm kb.11 órát és 850km-t ótózni .De ez biztos azért van mert tavaly vettem egy bringát 5 az az öt kilométerről , .
No mindegy ,ha lesz időm belebújok,gatyába rázom mert úútálom ha valami lepukkant aztán kiderül,hogy mennyire nem tudok motorozni
Van itt a cegnel is par fajta de mindegyik jo ehez amit mi hasznalunk!mondjuk mi uvegszallal dusitott gyantat hasznalunk javareszt!edzok nevei a kovetkezok:finox,curox,butanox!mindegyik jo!es brutalis
Vagy ha ahoz nem adnak azt erdemes megkerdezni hogy mas gyanta edzoje nem jo e hozza!mert szerintem gyanta edzok egy osszetetelre epulnek..de aztan lehet hhogy nem!
amúgy mennyi lenne?
az ember 10 éves korára már tisztán látszik mire lesz képes
egyik ismerősöm gyereke 9-10 évesen ügyesebb volt mint én valaha
a dt 125-re úgy kellett felmásznia meglökték és ment, alig tudott váltani
megálláskor ismét úgy kellett megfogni a motort
de döntögette úgy a kanyarban a gépet hogy öröm volt nézni
nekem meg ha az emelkedőn kivágja a seggét akkor már utána teszem is a kormányt a földre
Bohóckodtam a garázs előtt de vízszintesen nem nagy cucc.Érdekes a rohadt rövid váltó meg az egész viselkedése.Nem tudom,hogy boldogulok vele,de előbb szeretném rendbe tenni egy kicsit.Mindig baszta a csőröm,ezt meg most kibírtam fizetni és a blokk nem tünik szarnak.Amúgy nincs nagy lemaradásom Toni Bou-hoz http://youtu.be/oNXPflPh-8M képest .Ő négy évesen kezdte a trialt ,én az idén leszek negyven , , , , !
Az a nulla meg semmi , a nevében is benne van,NULLA!
nekem nem lenne jó mert igen szarul tudok egyensúlyozni
gyerek bmx-én tesztelgettem magam
Mindig kiszeretem volna próbálni egyet ,de környezetemben senkinek nincs .
meg sopronból is
én sem értem hogy miért van az ha kinézek valamit az tuti 250+
km-re van tőlünk
kb középütt vagyok az országban, de ez általában nem jó..
No mindegy ,ha lesz időm belebújok,gatyába rázom mert úútálom ha valami lepukkant aztán kiderül,hogy mennyire nem tudok motorozni
az xr ez mellett egy nehéz dög
ez a beagle egy katasztrófa tanyára biztos jó lehet de a kertet széttúrja
edzőt meg nem adnak ahol vetem, azt mondja csak egyben van
mondjuk annyira nem érdekes mert úgysem nagyon akarok szarakodni vele
Drága egy ilyen gép sárkány?
gratula
nincs valakinek véletlen xl 600 lm dugószetje elfekvöben?