én azt az 1 gallonost vettem múlt évben még csak 15 vagy 16 ezer volt
meg hozattam egy mini pumpát, hihetetlen milyen bika van benne 10bart simán tud, bár nem gyors autó kerekét 7 perc alatt nyomta 2,5re (175/80-14) mondjuk nem kicsi gumi
slime vagy mi a rák
sosem volt ilyenem, egy próbát megér. 15ezer volt egy demizson ahogy számoltam 3 motorba elég meg 2-3 biciklibe
bár most egyik haver kezd visszakozni akkor meg töltök minden kerékpárba a családba
egy időben én is kerestem kerekeket aztán 80-ra mondták
ennyiért átgumiztatom.......... 500ft egy gumicsere
mert ugye nem nagyon szeretem csereberélni
lefelé fél perc de vissza mindig csak a kínlódás van
aztán volt olyan hétvége hogy 4 defektet kellett szerelnem
idén mindegyikbe megy a zöld trutyi beszereztem egy kannával hogy jusson mindenkiébe, meg a biciklikbe is (qrva kölök múlt évben vagy 30 tüskét beszerzett)
Áááá van pár haverom akik nem szeretik összesarazni a motorjukat és velük kellene menni fogarassba meg ide-oda .
De amúgy én is szeretek szép helyeken csámborogni
Oszt a tappancsos,erősített belsős,ződtakonnyal tőtött kerekeket nem olyan nagy öröm gumizgatni
A pár kereket már is venném!
Amúgy tényleg nem hülye ötlet
Ennyit nem fog kapni érte az tuti,még a olyat sem,hogy hármassal kezdődik.
Viszont közel ennyit simán ki lehetne árulni belőle.
Eladó Honda xr 600
pazzaz kormány, tárcsafék elől-hátul, kulcsos gyújtáskapcsoló stb.
Rendszeresen karbantartott új lánc (did versenylánc)+ JT lánckerék, láncvezető.
Örülök,hogy tetszik
Vettem egy elég ritka motort és arra kellene láncszett.Megtaláltam a tel. számod egy másik fórumon.Ha kitalálom az áttételt hívlak!
vicces nyelven beszélsz látom mennyi mennyi megegyezés alapján és a lánckerékis megy ha kell akár milyen áttételt vagy mintát szeretnél egyébként http://www.sportmotor.hu/motor... hogy láss is egy kis előzetest
tudod mit csinálok róla egy videót valós idővel és percenként egy 1000 mit szólsz hozzá a rajzolástól a kivágásig mert a sikolás vagy egy óra NA JÓ LESZ íGY ?
Hol tömlő nélküli az XR
Van nekik ilyen is olyan is