Többen érdeklödtek kipufogók felöl, találtam egyet amit érdemes lenne megnézni! http://auto-motor.vatera.hu/al...
Yoshimura rezonator rendszeru kipufogodob elado. 40 mm az ateresztesi keresztmetszete, de a kepen lathato, hogy van benne egy 25 mm-es folytas, hogy a kisebb, 125-os motorokra is fel lehessen szerelni. Ha azt eltavolitod belole, akkor barmekkora gepre jo.
Szep hangja van, a leutes utan tudok kuldeni videot rola, hogy muzsikal egy 600-ason.
Sziasztok,
Van egy xr 600asom, ami vegul is nem az enyem hanem a batyame, de mivel o kulfoldon dolgozik, ram bizta a vasat hogy adjam el. Ma probaltam beinditani ami sajnos nem sikerult meg csak egy biztato hangot se adott ki, holott januarban mar ki volt probalva, egy gyertyapucolas utan azonnal beroffent.
Az olaj szint is mar szinte 0, ha utantoltok mondjuk 1 litert az ugy ok? Ha valakit erdekel az ara 1100 eur es csak Erdelybe kell atugrani hogy kiprobaljatok
Tudom,hogy már elsütöttem de most ide illik.
Szerintem ettől aztán nyúlik is meg kopik is
Én azt vettem észre,hogy a nedvességtől nyúlik igazán eső,sár
nekem most a 11-es vagy a 12 jelölésnél van. kb 2 ezer van benne de nem nyúlt, ha nyúlik kidobom
nehogy már nyúljon nekem itt egy 75 lovas lánc 30 lótól......
mindig hosszabb láncot veszek mint kéne és annyi szemet veszek ki belóle hogy a lánc pont úgy legyen jó hogy az állitó a legkisebb jelölésen legyen,igy simán lehet bőven utánállitani ha nyúlik!
nem dobnak hanem szerszámosnak a másik oldalra
holnap ha nem leszek nagyon álmos akkor tépek egyet a pusztán
kezd tavaszodni
Viszont ennyi pénzért nehogy leüssem ,
http://auto-motor.vatera.hu/al...
Yoshimura rezonator rendszeru kipufogodob elado. 40 mm az ateresztesi keresztmetszete, de a kepen lathato, hogy van benne egy 25 mm-es folytas, hogy a kisebb, 125-os motorokra is fel lehessen szerelni. Ha azt eltavolitod belole, akkor barmekkora gepre jo.
Szep hangja van, a leutes utan tudok kuldeni videot rola, hogy muzsikal egy 600-ason.
A Nemzeti Közlekedésbiztonsági Tanács
a közelmúltban letesztelt egy új tervezésű biztonsági övet.
Az eredmények alapján
a balesetek száma 95%-kal csökkenthető
miután az új biztonsági övet helyesen beszerelték es használatba vették.
A helyes használat a mellékelt képen van illusztrálva.......
Kérjük juttassa el minél több családtagjához illetve ismerőséhez.
ÉLETEKET MENTHETÜNK VELE!
Van egy xr 600asom, ami vegul is nem az enyem hanem a batyame, de mivel o kulfoldon dolgozik, ram bizta a vasat hogy adjam el. Ma probaltam beinditani ami sajnos nem sikerult meg csak egy biztato hangot se adott ki, holott januarban mar ki volt probalva, egy gyertyapucolas utan azonnal beroffent.
Az olaj szint is mar szinte 0, ha utantoltok mondjuk 1 litert az ugy ok? Ha valakit erdekel az ara 1100 eur es csak Erdelybe kell atugrani hogy kiprobaljatok
Ez egy jó fórum !
Szerintem ettől aztán nyúlik is meg kopik is
Én azt vettem észre,hogy a nedvességtől nyúlik igazán eső,sár
nehogy már nyúljon nekem itt egy 75 lovas lánc 30 lótól......
az x gyűrűs megy nyiklik-nyaklik mint a 2 menet után
én a kutya nevű embertől rendeltem. olyan 16 felé volt a lánc
bár legközelebb hosszabbat veszek mint a gyári mert közel a kerék a villához
nekem is mind2 gépen az van ,és nagyon birja
ez az x-gyűrűs mennyivel jobban hajlik mint az o-gyűrűs, nem is gondoltam hogy ennyi a különbség