Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy frászt, én vagyok a hülye, csak teljesen mást csinálok bocsi, én a prox lamella árát írtam be
Igen, te az XL600R lamelláit nézted, de neked az XR600R-hez kell lamella
Itt valamit félreértettem?

http://robogotuning.hu/spd/CDF...
Kopó lamella szett Tourmax (Japán) 24045.-Ft
Fém lamella szett PROX 11235.-Ft
Kuplungrugó szett PROX 3675.-Ft
Szállítás: 1600.-Ft
,
Látom,hogy elég nagy eltérés van a kopó lamellák árában.
Ez a tourmax szimpatikus lenne.
Tudnál mondani egy árat postával egy komplett szettre(fém,kopó,rugó)?
Tudom,hogy csak össze kellene adni,csak nem tudom ,hogy nincs e valami tavaszi eksön?
Aha, home made megvolt a 2 fele 800Ft ból :) csak egy kis kézügyesség kellett hozzá, meg photoshop...
én egyenlöre nem fujkálom..az egyik az hogy már igy is kopott..a másik meg az hogy bármikor kimegyek vele nyakig sáros..mert akkor megyek amikor jo idö van...akkor meg a talaj is felolvad..szoval mindegy..ugyis mindig nyakig sáros..ilyenkor megvárom mig rászorad majd amikor ez megvan akkor szépen drótkefével fémtisztára kefélem illetve kiveregetem belöle a sarat és WD40el kezelem amig áll..ennyi...majd nyáron kap rendes olajat..meg majd ha veszek uj láncot rá!
Fííínom

Tetszik ez matrica ,maszek?
szerintem nem kell erősebb, meg nincs is, meg minek is.
A láncspray, ha megnézed, mikor kifújod, olyan, mint egy csavarlazító, mindenhová belemegy, majd kis idő múlva lesz ragacsos (pár másodperc).
A lánckerekeket nem tudod megóvni a homoktól
Ma elvotunk egyet gépelni kaja után....
Képspecifikáció: előtte-utána...
Ha már itt vagy
A 93'-as XR 600R-em úgy gondolja,hogy a kuplungot megunta
Cserélnék mindent kopó,fém ,rugó.De nem lenne baj ha valami erősebb cucc lenne
Mit gondolsz
Én mosom,fúkálom de a homok az homok
A 300km-es lánckerekeim úgy néznek ki,hogy az már dúrva ,
kíváncsi lennék ki tud befújni a gyűrű alá
nem vitatkozni akarok, biztos jobb a láncspray mint a fáradtolaj, de nem annyival mint amennyivel drágább
4 dl spray 2000ft körüli, ami ha vékonyan adagolom akkor max 10 kezelés szóval 10 motorozás ami legóvatosabb használatnál is 2 hónap
5 liter anyag meg(nekem) volt kb 1000ft aztán ha vastagon adagolom akkor is kitart 3-4 évig amúgy amit használok az is valami lánckenő
pizsamába már nincs kedvem kimenni a garázsba megnézni, meg amúgy is ordítanak a farkasok odakinn
ha kicsit drágábban veszed még a ceruzát is kiveri
A láncspray lényege, hogy bemegy a szemek közé, mikor befúlyod, majd egy ragacsos réteg keletkezik a láncon, ami nem engedi be a láncszemek közé a homokszemeket.
Egy cross motoron a legnagyobb sárban is keni a láncot egy futamnyi idő alatt.
Az enduro motorokon ezért javasolt a gyűrűs lánc, mert nem tudod fújni futamonként, de a gyűrűk miatt tovább marad kenés alatt a lánc.
Ha csak olajozol egy láncot, sima olajjal, az nem igazán jó, mert az olaj beviszi a szemek közé a porszemeket, és keletkezik egy olajos csiszolókence.
200 méter homok (persze amikor a lánc is a homok alatt fut) olyan száraz a lánc mint a lisztes zacskó
holnap ha nem felejtem el belinkelem a cuccot
95%-ban lebomló környezetbarát, hőállóm fagyálló tökömtudja mit tud még
aki erre jár adok egy kenésnyi mintát
Sziasztok
Van eggy Honda xlr 250-em (alváz:MD22,motor :MD17)
És érdeklődnék a tömitések megeggyeznek az xr 250esével?
Gondolok itt a Hengerfej,hengertalp,szelepfedél,szelepszár szimering.
Milyen tipusú gyertya kell ezekbe? valakinek service manual-ja van hozzá?
A lenti fotómat nézegetve mindenképp igazad van
Én rézspray-vel fúúkálok,jól tapad,nehezen jön le
Kivéve egyrészt a Gyevi bírót,másrészt ha bemegyek a dzsindzsázsba(márpedig bemegyek )akkor kb. 15-20 cm kell ahhoz ,hogy értelmét veszítse bármiféle szuppper kence
rájöttem hogy a láncspré csak átbaszás
sportgépeken még van valami értelme, nekünk semmi
egyszer linkeltem mivel kenem, olcsó csak macerás beszerezni, kell vasutas ismeretség
Ahogy mondod,gonosz volt a terep
az ismerös szitu!2 héttel ezelött mi is fetrengtünk a sár alatti jég miatt....oda aztán baszhatod a gumit...
Dombok dombok..szerinted minek hagyták ott azt a fakupacot?repkedni!
Ha kell van eladó dombom,be van ültetve láncspray fával !
posta v szállitás megoldható !