Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem vónák tök lusta akkor kimennék a garázsba és lefényképezném neked a bicaj km óráját,van rajt egy funkcio amin rögziti a pillanatnyi legnagyobb sebességet,asszem 77 km/h val zúgtam le vele egy jó "kis"dombról,ja persze beletekertem,na én ott jobban féltem mint motoron bármikor!
Védöcucc:napszemcsi,rővidgatya,póló
Tegnap hasonlóan nézett ki az enyém is,mocsok nagy sár volt.
A legrosszabb az volt,hogy csak a teteje volt megolvadva,az alatt fagyott volt a talaj. Izgalmas volt,nagyon elfáradtunk.
Fiúk, hülye kérdés, mikor rakom fel a vez láncot, hogyen kell beállítani? Van valamien jel amire állítani kell? tom hülye kérdés de tudnom kéne! köszi elöre is:)
Segítség!

Ti milyen lánc spray-t ajánlotok? ,
Sürgős!
Ha válaszoltok törlöm.
Zsír videók,olyan irigy vagyok rátok a dombok miatt
Én is most jöttem haza,igazán változatos volt.
Akadt agyig érő sár,jóféle fekete földből.Nedves homok,azt nagyon szeressem ,az erdő árnyékos részein jég,pocsolya.
Szóval rohadtul élveztem
a videókat elnézve azon gondolkozom nem-e azért tetszik ennyirwe a bicikli mert nyúl vagyok motorozni.............
ezeket a 45+ fokos emelkedőket meg nagyívben kerülni fogom
nagytank nagy túra nagypapi mód

amúgy faca videók, és terepek
Neked is köszi!
Más volt a terv,de így se lett rossz Azt hittem a haver összeszarja magát,de nem Kicsit elment a nyom miatt keresztbe, úgy hogy jobbnak láttam,ha visszaveszem a gázt
Amúgy köszi!
iggen odabasz
Azt hittem eltaposod a kamerást! !
Jó hangja van! !
Tegnap mentünk mi is,és csináltunk egy rövidke videót,hogy kívülről milyen hangja van az XR4+LeoVince X3 párosításnak. Raktam bele egy saját készítésű furulyát.
Csak nektek,itt a videó.
Tegnap mentünk az erdőben egy karikát,tiszta jég volt minden,qrvára csúszott,(vagy valaki lefújta szilikonnal )!
Sziasztok!Éedeklödnék,h valakinek van e eladó 600xl-r-re oldal idoma.
Perverz , ,
Apja fia
hihetetlen jót terepeztünk a gyerekkel
nem kell ide 50 ló.......
biciklivel
gyerek egy 20+ éves bmx-el
én mentem a gyerek montijával ami 24es kerék, a térdem a könyököm verte (anno el lett vágva a nyeregcső)
leoldódik a sár a fotómasinárol akkor tolok pár képet
egyre jobban tetszik ez a biciklis tereptúra, már csak egy faca monti kellene
analizáltunk mindenféle ürüléket, fűket fákat
szóval királyság

azért az xr nem fog eladósorba kerülni
Igen ez az! És szerintem ezt fel lehetne használni motorhoz is.
Ilyesmire gondoltok ?
ezek a +xx%-os izzók is jobban világítanak
opelba tettem és látszott melyik a pluszos izzó
nem olyan nagy a különbség, de látszik
egy képet raknál fel az izzóról légyszives?!
A sima izzóhoz képest már a xenongázzal töltött izzók is jobb és szebb szebb fényt adnak, öcsémnek is az van a biguliban, simán lepipálja a gyári izzó fényét és nem egy horror összeg + a yard se baszogat érte mert szabvány izzó :)
beszereztem egy tolltartót, lesz belőle sárvédőre szerszámos táska
pont befér a maszek sárvédő alá, és a szerelő vasaim és elférnek benne
untam hogy mindig a hátizsákban zörögnek, aztán sosem kell.
igen ezek a CanBus-os xenonok amikröl beszélsz!
olyat felesleges motorba tenni!a többi meg nem vesz fel nagyobb áramot,arra van hozzá a trafó!Mivel ivfényt csinál az inditó áram 40.000V valami igen sok mA el!de bármibe be tudod tenni ami 12Voltos!a motor rendszere helyett mindent elrendez magának a xenon trafója!össz vissz az egészet egy 5A-os bizti szokta védeni!legalábbis nekem a 35W-os H4 Bixenont az védte és egy A vectrában volt
lehet,hogy igazad van de vannak olyan xenonok az újabb autókba,ahol van hozzá egy elektronika ami átveri a kocsi komputerét mert az a kisebb teljesitmény miatt azt érzi,hogy kiégett az égö,és ezt jelzi a müszerfalon(grande punto)!