Ha nem vónák tök lusta akkor kimennék a garázsba és lefényképezném neked a bicaj km óráját,van rajt egy funkcio amin rögziti a pillanatnyi legnagyobb sebességet,asszem 77 km/h val zúgtam le vele egy jó "kis"dombról,ja persze beletekertem,na én ott jobban féltem mint motoron bármikor!
Védöcucc:napszemcsi,rővidgatya,póló
Tegnap hasonlóan nézett ki az enyém is,mocsok nagy sár volt.
A legrosszabb az volt,hogy csak a teteje volt megolvadva,az alatt fagyott volt a talaj. Izgalmas volt,nagyon elfáradtunk.
Fiúk, hülye kérdés, mikor rakom fel a vez láncot, hogyen kell beállítani? Van valamien jel amire állítani kell? tom hülye kérdés de tudnom kéne! köszi elöre is:)
Zsír videók,olyan irigy vagyok rátok a dombok miatt
Én is most jöttem haza,igazán változatos volt.
Akadt agyig érő sár,jóféle fekete földből.Nedves homok,azt nagyon szeressem ,az erdő árnyékos részein jég,pocsolya.
Szóval rohadtul élveztem
a videókat elnézve azon gondolkozom nem-e azért tetszik ennyirwe a bicikli mert nyúl vagyok motorozni.............
ezeket a 45+ fokos emelkedőket meg nagyívben kerülni fogom
nagytank nagy túra nagypapi mód
Más volt a terv,de így se lett rossz Azt hittem a haver összeszarja magát,de nem Kicsit elment a nyom miatt keresztbe, úgy hogy jobbnak láttam,ha visszaveszem a gázt
Amúgy köszi!
Tegnap mentünk mi is,és csináltunk egy rövidke videót,hogy kívülről milyen hangja van az XR4+LeoVince X3 párosításnak. Raktam bele egy saját készítésű furulyát. Csak nektek,itt a videó.
hihetetlen jót terepeztünk a gyerekkel
nem kell ide 50 ló.......
biciklivel
gyerek egy 20+ éves bmx-el
én mentem a gyerek montijával ami 24es kerék, a térdem a könyököm verte (anno el lett vágva a nyeregcső)
leoldódik a sár a fotómasinárol akkor tolok pár képet
egyre jobban tetszik ez a biciklis tereptúra, már csak egy faca monti kellene
analizáltunk mindenféle ürüléket, fűket fákat
szóval királyság
A sima izzóhoz képest már a xenongázzal töltött izzók is jobb és szebb szebb fényt adnak, öcsémnek is az van a biguliban, simán lepipálja a gyári izzó fényét és nem egy horror összeg + a yard se baszogat érte mert szabvány izzó :)
beszereztem egy tolltartót, lesz belőle sárvédőre szerszámos táska
pont befér a maszek sárvédő alá, és a szerelő vasaim és elférnek benne
untam hogy mindig a hátizsákban zörögnek, aztán sosem kell.
igen ezek a CanBus-os xenonok amikröl beszélsz!
olyat felesleges motorba tenni!a többi meg nem vesz fel nagyobb áramot,arra van hozzá a trafó!Mivel ivfényt csinál az inditó áram 40.000V valami igen sok mA el!de bármibe be tudod tenni ami 12Voltos!a motor rendszere helyett mindent elrendez magának a xenon trafója!össz vissz az egészet egy 5A-os bizti szokta védeni!legalábbis nekem a 35W-os H4 Bixenont az védte és egy A vectrában volt
lehet,hogy igazad van de vannak olyan xenonok az újabb autókba,ahol van hozzá egy elektronika ami átveri a kocsi komputerét mert az a kisebb teljesitmény miatt azt érzi,hogy kiégett az égö,és ezt jelzi a müszerfalon(grande punto)!
Védöcucc:napszemcsi,rővidgatya,póló