ez igy nem teljesen igaz!szereltem már fel terepjáróra is sima szúrófényt xenonnal,a saját autómon is sima fényszóró van és nagyon jó a xenonnal!(most tudsz venni olcsón mert mindenki szedi ki az autóbol az utólagos xenont mert az nkh rászállt!)
ha már van akkor mérd már meg mennyit fogyaszt. mert az izzó 35w van ott trafóveszteség stb
induláskor felvesz vagy 8 ampert
ezért vetettem el hogy tegyek a cagivába
Igazából a ledhez , meg a xenonhoz is vetítőlencsés fényszóró kéne , akkor lehetne jót csinálni . Ezt még nem tudtam kipróbálni , mert a hátsókerék darabokban . Felnit eloxálják (fekete lesz ) , küllők a krómozónál .
nem,nem !a xenon,csak 35w (van az automba),ha beletesz kettöt akkor is csak 70w,a gyári meg 55w(ha jól tudom),simán kibirja a generátor(asszem 140w)!a fénye meg soxorosa a sima égöének!
Xenon-hoz egyenáram is kéne , de nincs aksi a mociba ( gyárilag ) . Relatív olcsó volt 8 rugó , mert el volt törve az egyik felfogatás , és tiszta kosz volt . Kb egy órát mosogattam , és a törött részt szakszerűen meghegesztettem . Kicsit E.T. - s .
aztán világít oldalra is mert izzik a generátor
be kellene jutni egy led előállító céghez aztán kipróbálni hogy világít 1000 led. terepen nagyon tuti lenne, nekem az indexben 20 db van(300mA-os) de világít mint az állat
remélem nem kért érte sokat!tudom hogy "régiség" de remélem nem! fizettél érte antik árat!beleteszel két xenont oszt lessz akkora fény,hogy a holdról is látják majd!
a helyzetjelző már egyenáram, meg a többi is
induláskor felvesz vagy 8 ampert
ezért vetettem el hogy tegyek a cagivába
xr-nek meg váltóáram van a fényszórójában
be kellene jutni egy led előállító céghez aztán kipróbálni hogy világít 1000 led. terepen nagyon tuti lenne, nekem az indexben 20 db van(300mA-os) de világít mint az állat
de teccik
8500pénz