Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ebbe a dupla fényszóróban 35/35 W - os égő van . Még a gyári japán .
nekem tuti váltó van a fényszórónál.
a helyzetjelző már egyenáram, meg a többi is
ez igy nem teljesen igaz!szereltem már fel terepjáróra is sima szúrófényt xenonnal,a saját autómon is sima fényszóró van és nagyon jó a xenonnal!(most tudsz venni olcsón mert mindenki szedi ki az autóbol az utólagos xenont mert az nkh rászállt!)
Az lehet , még nem mértem , de találtam két kondenzátort , gondolom az irányjelző miatt van benne .
ha már van akkor mérd már meg mennyit fogyaszt. mert az izzó 35w van ott trafóveszteség stb
induláskor felvesz vagy 8 ampert
ezért vetettem el hogy tegyek a cagivába

xr-nek meg váltóáram van a fényszórójában
Igazából a ledhez , meg a xenonhoz is vetítőlencsés fényszóró kéne , akkor lehetne jót csinálni . Ezt még nem tudtam kipróbálni , mert a hátsókerék darabokban . Felnit eloxálják (fekete lesz ) , küllők a krómozónál .
a motoron egyenáram van!van rajt +, ill - is!a generátorba van az egyenirányitó!
nem,nem !a xenon,csak 35w (van az automba),ha beletesz kettöt akkor is csak 70w,a gyári meg 55w(ha jól tudom),simán kibirja a generátor(asszem 140w)!a fénye meg soxorosa a sima égöének!
Xenon-hoz egyenáram is kéne , de nincs aksi a mociba ( gyárilag ) . Relatív olcsó volt 8 rugó , mert el volt törve az egyik felfogatás , és tiszta kosz volt . Kb egy órát mosogattam , és a törött részt szakszerűen meghegesztettem . Kicsit E.T. - s .
aztán világít oldalra is mert izzik a generátor
be kellene jutni egy led előállító céghez aztán kipróbálni hogy világít 1000 led. terepen nagyon tuti lenne, nekem az indexben 20 db van(300mA-os) de világít mint az állat
remélem nem kért érte sokat!tudom hogy "régiség" de remélem nem! fizettél érte antik árat!beleteszel két xenont oszt lessz akkora fény,hogy a holdról is látják majd!
Felszárítja az utat.....
úgy néz ki mint valami narkotex bogár
de teccik
Igen . Kösz .
Megkérdezem .
akkor jó volt az infóm! !
És nem tudtok még ilyen lámpát szerezni ?
Nem . Ez a Levente raktárából van .
Taki nem ezek a lámpák voltak eladok?
Az széép !
Aszt hiszem ezzel megoldottam a sötétben motorozás kérdését .
Attól én még kimegyek, hiányom van már :) merrefelé lesztek ?
szivesen
akkor megmerem rendelni az XL600R tömítéskészletet
8500pénz
100mm a furat elvileg THX a linket