Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor én jól vettem hét ezerért a múltkor?
22 lityis Acerbis
úgy néz ki 30 körüli áron lenne túratank az xr4-re
most vitatkozok magammal hogy kell-e
kissé vaskos, 24 literes.......
viszont igencsak nem mindegy, hogy milyen motorba kell, mert az egyik dugónak a fejmagassága 18mm a dominátoré meg 17mm, ezen kívül a dominátor rövidebb és egyenes tetejű, az xr600 neg hosszabb és homorú tetejú dugó
De találtam dominátora is
Köszi ,de írtam hogy a henger furata most 99-100mm között van
valszeg dominátoré
Úgy néz ki hogy tényleg dominátor henger meg hengerfej van rábarkácsolva ,mert a gyári dekompresszor tengelye be van vakolva gyárilag mert önindítós volt a dominátor
Akkor keress nekem egyet, mert én már feladtam Előre is köszönöm
XR 600 R -hez a Wössner csinál 98,94mm-es dugót is
vagy nem 600-as, hanem 650-es , mert a furat között csak 3mm a különbség, az egyik 97,00mm a másik meg majdnem 100mm
98,0 az xr600 max túlmérete
650esnek meg 101,0
Akkor nagy az esélye,hogy Dominator henger,szerintem így látatlanban.
Drága barátom itt vagy a neten,biztosan beírtad már a gugliba,hogy XR dugó vagy valami hasonlót.Egymillió bót van aki mindenfélét árul a bringákhoz.Könyörgöm egy kis kreativitást vigyetek már az életetekbe(ez sok más embernek is szól)!

A múltkor kérdezte egy srác a gilerás fórumon,hogy szerintem milyen akku kell a gépébe?
Vazze,beírtam a típust meg azt,hogy "battery" és kidobott x oldalt.Belinkeltem a srác meg hálás volt.ettől azért kész vagyok
jó messze laksz, de ha elküldöd a hengert, akkor én meg tudom mérni és dugót is tudok adni hozzá, meg is tudom furatni, ha az utolsó túlméretnél még kisebb.
ennél többet nem tehetek, de nekem csak új alkatrészeim vannak.
Persze világos ,de amíg nem tudok konkrét helyet ahol lehet rendelni addig mit méregessek? Szerintem ez a dugó nem is bele való mert a hüvely fala nagyon vékony legalább 99mm a dugó ami most van benne
a gyári 97 -el szemben.. Itt valami bűzlik
szerintem itt már egy perselyezés a megoldás gyári méretre vissza
Ezt így nem lehet csinálni, egy dugattyú illesztése 0,05 század mm
Szerszámok nélkül nem lehet jól dolgozni!
További kellemes sportsikereket kívánok.
Nem az enyém a motor ...Barátomé ,csak én próbálok valamit kihozni belőle...
Persze az az 1mm az csak sacc lehet hogy csak 0.5mm
Csak nem tudom honnan lehet bele dugót venni ..
akkor ezt ne tedd már vissza........
1mm kurvasok
Hát most nincs nálam tolómérő, de megsaccoltam egy szalaggal és 99.5 mm
A hengerbe beleraktam a dugót gyűrű nélkül szárazon és lent a szoknyánál kb 1 minimétert kottyan
Hát ez olajosan is átesik "mint a szar a palánkon"
vékony olajjal (műszerolaj, fegyverolaj)olajozd be a dugót gyűrűk nélkül tedd a hengerbe ha átesik rajta akkor kopott ha lassan átcsúszik akkor jó
úgy tedd a hengerbe ahogy volt
olcsó javításként vehetsz túlméretes gyűrűszettet aztán becsiszolod méretre
Ez a gyűrű hézag elfogadhatatlan