forrest:
ilyen a fejidom
azt tudni kell hogy szarul világít tompított még csak-csak de a fényszóró szinte nulla
tompítottal 3-4 méterre világítva mászó sebességgel jó
lé........
avval az a gáz minél több van annál több kellene még, és azt hisszük attól oldogabbak leszünk
16-17 évesen amikor már "nagyok"voltunk (addig estére mindig haza kellett jönni) voltak több napos motoros-pecás túlélőtáborok
akkoriban romet-simson majd mz-simson kombóban toltuk hihetetlen jó volt és szinte 0 forintos költségvetéssel
pl a "sátrunk" egy darab fólia volt amit a motorokra kötöztünk
simán visszamennék 16 évesnek a simsonhoz pedig állítom hogy most 1000x annyi zsetonom van mindenféle kacatokba
Én(mi) sajna nem tudunk ennyi időre elmenni.
Ha az a magasságos is(aki a maga képére engem is megteremtett )úgy akarja akkor lesz 2-3 kb. 3-5 napos balhé.Meg jó néhány hajnaltól estig .
Remélem
Én is ezzel küzdök,nem olyan szar a gépem de qrva nagy.
Viszont annyi lé meg a világon nincs mint amennyi kellene.
Csimma kéne,meg egy pár kerék,meg elmenni a világ végére kétszer,meg a faszom.
telefonos kép azért ilyen ratyi
beszereztem egy ütés/vízállót idén azt terveztem hordani
mert mindig lemaradtam a nagy pillanatokról
vagy esett vagy lemerülőfélben volt a telefon vagy a fene tudja
rendes gépemet meg nem tudom hová tenni akkora batár
Miért?
ilyen a fejidom
azt tudni kell hogy szarul világít tompított még csak-csak de a fényszóró szinte nulla
tompítottal 3-4 méterre világítva mászó sebességgel jó
enyém is nagy
http://crossmotor.hu/motoros_k...
de valami extraszar
legalább nem sajnálom használni, megvétel utáni éjszakát az akváriumba töltötte, de nem ázott át.....
avval az a gáz minél több van annál több kellene még, és azt hisszük attól oldogabbak leszünk
16-17 évesen amikor már "nagyok"voltunk (addig estére mindig haza kellett jönni) voltak több napos motoros-pecás túlélőtáborok
akkoriban romet-simson majd mz-simson kombóban toltuk hihetetlen jó volt és szinte 0 forintos költségvetéssel
pl a "sátrunk" egy darab fólia volt amit a motorokra kötöztünk
simán visszamennék 16 évesnek a simsonhoz pedig állítom hogy most 1000x annyi zsetonom van mindenféle kacatokba
Na,jóccakát!
Azért is szoríthatnál,hogy holnap legyen időm kihozni a vasat,már három hete csak simogatom ha a garázs felé járok
Nekünk is 2 hetünk lesz rá!
Ha az a magasságos is(aki a maga képére engem is megteremtett )úgy akarja akkor lesz 2-3 kb. 3-5 napos balhé.Meg jó néhány hajnaltól estig .
Remélem
Viszont annyi lé meg a világon nincs mint amennyi kellene.
Csimma kéne,meg egy pár kerék,meg elmenni a világ végére kétszer,meg a faszom.
beszereztem egy ütés/vízállót idén azt terveztem hordani
mert mindig lemaradtam a nagy pillanatokról
vagy esett vagy lemerülőfélben volt a telefon vagy a fene tudja
rendes gépemet meg nem tudom hová tenni akkora batár