En olvastam ennek a lomnak a konyvet abba meterre megg van hatarozva hogy milyen magassagba milyen fuvoka kell...hat mondom marhajo..fel akarok menni 3ezer metert cserelgethetem a fuvokakat
Nekem csinalta ezt!allits a levegodon!a masik hogy lehet sokat kap esetleg az uszod nem merul e meg!nekem ez volt a hiba..levego es benzin!a gyertyakivetel nem hulyeseg!konyebb kiszelloztetni!
nekem a hegyekben indult szarul nem túl magasan olyan 1500-1600méter felé
elég hűvös volt látszott a lehelet, se azért fagy nem volt
ott mondtak jó tippet hogy amikor rúgok rá rántsak egy teligázt de ne hagyjam úgy hanem engedjem vissza mire leér a berúgókar
leírni bonyolultabb mint megcsinálni
aztán így beröffent mindjárt
Nagy hidegben az enyém is csinálja első indításnál .Olyankor szívatóval vagy 10-15-öt rúgok rajta.A gilerám is csinálta,de csak ha qrva hideg volt.Szerintem a hideg hengerfalon ilyenkor kicsapódik a benzin pára azért kell neki több nafta.
hali, megint én vagyok, és még mindig nem indul az xr.....2004 es
szivató max, tőgáz, pár rugás gyújtás nélkül és gáz nélkül meg rugom 3-4x pöffen párat és annyi.....már a multkoris csak ennyi volt,
valaki valami okossággal nem tudna elöállni nekem?
Árában nem megy most semmi
Mér ilyen olcsó ez a gép?
érdekelne a cdi tudnál róla képet is küldeni?
köszönöm előre is!
Üdv.: Gábor
többit már nem.......
elég hűvös volt látszott a lehelet, se azért fagy nem volt
ott mondtak jó tippet hogy amikor rúgok rá rántsak egy teligázt de ne hagyjam úgy hanem engedjem vissza mire leér a berúgókar
leírni bonyolultabb mint megcsinálni
aztán így beröffent mindjárt
Gyújtás le
Csap elzár
Csumagáz
5 6 combos rúgás
Gyújtás rá
Holtpont keres rúgás
Nekem ez be vált a nehéz indításnál.
Devil el ne add a CDI-t me nyakonváglak :D mivan ha kellenifog ? :P
Vagy nem
szivató max, tőgáz, pár rugás gyújtás nélkül és gáz nélkül meg rugom 3-4x pöffen párat és annyi.....már a multkoris csak ennyi volt,
valaki valami okossággal nem tudna elöállni nekem?
Mi az amit le se mersz írni?
Ne szégyenlősködj.
mivel csak néhány alkalommal kellene nem akarnám átalakítani a felfogatásokat
http://www.kepesmotor.hu/motor...