Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Irja a srac h miert...ha valaki elakar adni valamit ala kell igerjen a masiknak...ezert tartom a kocsim 150-160ra...
Gondolom mert eladó
Árában nem megy most semmi
Láttátok ezt a hirdetést? http://www.kepesmotor.hu/honda...
Mér ilyen olcsó ez a gép?
Holnapra dobok fel képeket
Nem kell"tőgázt" húzni neki amikor szívatóval 3-4x belerúgsz,alaphelyzetbe kell hagyni.
Hali!
érdekelne a cdi tudnál róla képet is küldeni?
köszönöm előre is!
Üdv.: Gábor
xr-nek kicserélem a főfúvókáját 2 perc alatt
többit már nem.......
En olvastam ennek a lomnak a konyvet abba meterre megg van hatarozva hogy milyen magassagba milyen fuvoka kell...hat mondom marhajo..fel akarok menni 3ezer metert cserelgethetem a fuvokakat
Nekem csinalta ezt!allits a levegodon!a masik hogy lehet sokat kap esetleg az uszod nem merul e meg!nekem ez volt a hiba..levego es benzin!a gyertyakivetel nem hulyeseg!konyebb kiszelloztetni!
nekem a hegyekben indult szarul nem túl magasan olyan 1500-1600méter felé
elég hűvös volt látszott a lehelet, se azért fagy nem volt
ott mondtak jó tippet hogy amikor rúgok rá rántsak egy teligázt de ne hagyjam úgy hanem engedjem vissza mire leér a berúgókar
leírni bonyolultabb mint megcsinálni
aztán így beröffent mindjárt
Próbáld ki a következőt.

Gyújtás le
Csap elzár
Csumagáz
5 6 combos rúgás
Gyújtás rá
Holtpont keres rúgás

Nekem ez be vált a nehéz indításnál.

Devil el ne add a CDI-t me nyakonváglak :D mivan ha kellenifog ? :P
mondták h vegyem ki a gyertyát, na mondom, fasza kikapom...telefon kamerájával néztem h hol a gyertya, ja mondom ok, inkább nem
kössz igazából adtál a szarnak 1 pofont kb 5 órát rugdostuk már mióta nem indul....de még mindig semmi
Hát az enyém úgy indult el csak nagy hidegben ha gyújtás nélkül full szívatóval 2-3 rúgás . és utánna gáz nélkül pöcc röff akár -15 is
Nagy hidegben az enyém is csinálja első indításnál .Olyankor szívatóval vagy 10-15-öt rúgok rajta.A gilerám is csinálta,de csak ha qrva hideg volt.Szerintem a hideg hengerfalon ilyenkor kicsapódik a benzin pára azért kell neki több nafta.

Vagy nem
hali, megint én vagyok, és még mindig nem indul az xr.....2004 es
szivató max, tőgáz, pár rugás gyújtás nélkül és gáz nélkül meg rugom 3-4x pöffen párat és annyi.....már a multkoris csak ennyi volt,

valaki valami okossággal nem tudna elöállni nekem?
Nekem van 1 tartalék CDI-m ha érdekel
Az xl elektronikályából kéne egy fekete téglalap alakú valami a (gyújtásból) :D
Szép Doki! Merre laksz dr650se? Gurulhatnánk 1 vagy 2_őt! Mit szólsz hozzá?
Nem nem kicsi!
Mi az amit le se mersz írni?
Ne szégyenlősködj.
xl tank nem jó, nekem is van a padláson
mivel csak néhány alkalommal kellene nem akarnám átalakítani a felfogatásokat
Hello. Nekem van szét szedve egy 125 nx blokk..ha még áll akkor : 30 22 333 76
nekem van egy szétszedve:)
nekem lenne ha még érdekel..:)