szevasztok
valaki adhatna tippet vagy megmondhatná h mi célt szolgál ez a kis műanyag a főfúvókán a karbiban...
-lehet h megszorul az úszó is a szélére felülve...
eddig nekem mindig szerencsém volt motorvétellel
mindig faszákat sikerült beválasztani, és elég olcsón
egyedül ez az xr lett drágábban vásárolva de ezt szerintem nem adom el és így nincs bukta
megörökli a gyerek majd én meg veszek valami nyugisabb 600ast light terepre
Én szeretem ha nem ütött kopott a motorom, és hidd el vannak dolgok amiket muszáj megcsinálni pl ha nem szedem szét akkor nem tudom meg hogy a himbának az egyik perselye be volt rohadva vagy hogy a váz el van törve ahol a fene se látja igaz ezek csip csup dolgok de a festése így ki jön egy 10k-ból ha festőhöz vinném a duplája és csak a váz és a tank..Így le lesz festve a kerekektől kezdve a kutyacsonton át a hátsó lengő-ig.Ha szerencsém van talán még az elektronikája meg lesz csinálva lesz egy kormány még meg ülés, és egy aksi oszt kész lesz a gép.Azon felül így sokkal eladhatóbb lesz a moci, attól függetlenül hogy 125/4T .
Ott lehet is
Van itt egy "öreg" "A" Lajosbá!
A tankis endurós útvonalon konkrétan nem tudok menni utána,ez nem is lenne olyan nagy baj,csak az "öreg" elmúlt 60 éves!
Egy ideje ő a példaképem
Naa megvan a holnapi project is!ugyis joidot mondanak igy arra gondoltam levakarom a sarat a vasrol!de nem megyek vele...annyira nem lesz jo ido!itt szerencsere nem esett semmi szoval a plusz 5fok jo lesz a tisztogatasra..meg lehet megis lecserelem most a fogaskereket is...ha lesz mire felrakni a motort
rendszámos a motor?
mondjuk én rettenet igénytelen vagyok külalakilag de tuti nem kínlódnék ennyit egy motorral.... bár autóval sem
működjön faszán aztán jólvan
Igen érdekes megoldásokat eszközölnek.
Andrushh figyelek !
Egyébként szomszéd csinálja már a danuviát is vele homokfúvattuk igaz a váznyakban a perselyt ki kell cserélni mert a kis buta oda is befútt..Én ezt kiküszöbölendő minden lukat betömtem !
valaki adhatna tippet vagy megmondhatná h mi célt szolgál ez a kis műanyag a főfúvókán a karbiban...
-lehet h megszorul az úszó is a szélére felülve...