Szia fogaskerekekkel is foglalkozol ?
Mert én nekem nem a gyári kerék van és emiatt nem találok hozzá hátsó fogas kereket..Tudnál mondani egy árajánlatot ?
Sziasztok készítek egyedi hullámos féktárcsákat bármilyen elképzelés alapján ha valakit érdekelne az adatlapomon van elérhetőség árak meg egyezés szerint ha valakinek esetleg kellene tárcsa de nincs rá pénze csere-bere meg oldható szintén meg egyezés tárgya
A szétkapás nem olyan nagy ördöngösség mert elég egyértelmű.Lengővilla tengely,rugóstag,himbarendszer.anyák vannak.Tengelyek ki,tűgörgős kosarak ki(ezeket ki kell ütögetni) új csapágyak be,zsír be,tengelyek vissza,anyák fel,meghúz oszt go
udv skacok.
olvastam itt hogy paran szetkaptatok mar a hatso villat valami zsirozas vegett.....az erdekelne ez hogy is mukodik?.....mit es hol kell zsirozni es hogy kell szetszedni?....szerintem enyemre raferna mar egy ilyen beavatkozas koszi
csak azért mondom hogy ha épp sürgősbe kellene
teljesen jó brembo, a cagiván volt, csak nincs féklámpa kapcsolója azért cseréltem le, mindig bele akartak jönni a seggembe, mert hátsó féket nemigen használok
én is tartaléknak tettem félre, még a fékfolyadék is benne van.......
Sziasztok!
Egyik havernak segítség kéne. XR 400-ára keres egy felső fékmunkahengert. Megegyezik az XR250R,és XR 650R típuséval. Akinek van ilyen elfekvőben jelezze,reális áron vevő lenne rá.
Üdv.
Köszi, megteszem ami tőlem telik!
Azonban új akadályba botlottam..
Most akarok első hátsó fogas kereket cserélni az elsővel semmi gond ellenben a hátsóval nem stimmel valami a képekből jobban kivehető...
Persze hogy lötyög , a szilentek elégé oda vannak . Cseréld őket . Először a Hondánál próbáld , ha nagyon drágán , vagy nem beszerezhető , akkor kell autósboltban keresgetni hasonlót .
Értem, köszönöm az infót ezzel is okosabb lettem !
De szerintem nekem a kelleténél is jobban "lötyög" lehetséges hogy már annyira elkoptak ?!
Ilyen kis gumi szilenthez hol lehetne hozzá jutni ?
Gyanítom,hogy az így működik.
A zéger gyűrű tartja a helyén,a négy "csavar" gyakorlatilag négy tüske ami a menesztőbe megy bele és azt a célt szolgálják azok a gumi szilentek,hogy terhelés váltáskor a rángatást csillapítsák.
Srácok S.O.S. !
Szét kaptam a hátsó kereket mert nagyon lötyögött.Mikor le szedtem a zéger gyűrűt , lejött a fogas kerék is a 4 csavarral...
Mi lehet az oka, hogy lehetne megcsinálni ?!
Ez igen, jól szétkaptad!
Amikor hozzám került, nyomtunk bele egy kicsit, sokat nem mertünk a fentebb említett eshetőség miatt. Milyen volt belül? Nagyon dzsuvás?
A mostani gépemnek is ilyen a hátulja, azt is meg kéne néznem...
Ezzel a zsirzóval én kib@sztam saját magammal!ugye a drz n volt zsirzó én persze lelkiismeretesen faszán telenyomtam grafitos zsirral!persze arra nem figyeltem,hogy annyi zsirt nyomtam bele,hogy kinyomta alul a porvédőket,igy ott szépen bemászott a viz oszt 1 év alatt kinyirta a tügörgőket!
Mert én nekem nem a gyári kerék van és emiatt nem találok hozzá hátsó fogas kereket..Tudnál mondani egy árajánlatot ?
Mindenképp eredetit szeretne.
olvastam itt hogy paran szetkaptatok mar a hatso villat valami zsirozas vegett.....az erdekelne ez hogy is mukodik?.....mit es hol kell zsirozni es hogy kell szetszedni?....szerintem enyemre raferna mar egy ilyen beavatkozas koszi
teljesen jó brembo, a cagiván volt, csak nincs féklámpa kapcsolója azért cseréltem le, mindig bele akartak jönni a seggembe, mert hátsó féket nemigen használok
én is tartaléknak tettem félre, még a fékfolyadék is benne van.......
ha éppen nagyon kell, valami jelképes összegért eladó
Egyik havernak segítség kéne. XR 400-ára keres egy felső fékmunkahengert. Megegyezik az XR250R,és XR 650R típuséval. Akinek van ilyen elfekvőben jelezze,reális áron vevő lenne rá.
Üdv.
Azonban új akadályba botlottam..
Most akarok első hátsó fogas kereket cserélni az elsővel semmi gond ellenben a hátsóval nem stimmel valami a képekből jobban kivehető...
De szerintem nekem a kelleténél is jobban "lötyög" lehetséges hogy már annyira elkoptak ?!
Ilyen kis gumi szilenthez hol lehetne hozzá jutni ?
A zéger gyűrű tartja a helyén,a négy "csavar" gyakorlatilag négy tüske ami a menesztőbe megy bele és azt a célt szolgálják azok a gumi szilentek,hogy terhelés váltáskor a rángatást csillapítsák.
Szét kaptam a hátsó kereket mert nagyon lötyögött.Mikor le szedtem a zéger gyűrűt , lejött a fogas kerék is a 4 csavarral...
Mi lehet az oka, hogy lehetne megcsinálni ?!
Amikor hozzám került, nyomtunk bele egy kicsit, sokat nem mertünk a fentebb említett eshetőség miatt. Milyen volt belül? Nagyon dzsuvás?
A mostani gépemnek is ilyen a hátulja, azt is meg kéne néznem...
kaptam jóféle zsírt úgy nyúlt mint a rágógumi, csak az a kötsög kutyám szétrágta