ezt a zsírzó gombot én nagyon hiányolom, eddig minden gépemen volt
tuti a súlycsökkentés miatt maradt ki.......
akkor jövő télen kibányászom és megtekintem
xr4 nél találkoztam olyannal hogy semmivel nem tudtuk kivenni a lengövillatengelyt ,!úgy be volt rohadva,hogy csak na,probáltuk mindennel,kalapács,melegitettűk lánggal,majd betettük egy 20 tonnás prés alá oszt semmi nem történt,na a végén ügy marattuk ki belöle,!Ennek elkerülése végett évente egyszer megéri szétszedni és lezsirozni!ez csak 1 jótanács!(nincs mit 5 sör )!
Leszedtem az első fogas kereket és amikor nézem alig tartotta valami ami van előtte lap el van törve..
Hát..eszem meg áll...nincsen nektek esetleg egy fölös jó állapotú ?
Annyira én nem értek a motorokhoz.De megyek megyek és egyszer le áll de ritkán mintha az alapjárat elmene hirtelen de berugom és megyek tovább és van alapjárat.Ténnyleg ennyit tudok mondani
Néha az enyém is lepöffen,pedig ha jó idő van akkor semmi gáz.Kicsit szoktam tekerni a levegő csavaron,oszt jó van.Nem mínuszokra vannak kitalálva.
De amúgy ez a távgyógyítás,pláne ennyi infó alapján több mint lutri
Hat sierras az a baj hogy ez tag..lehet uzemanyag rendszertol az elektronikaig barmi...mondjuk en tippelni az elektronikara tippelnek mert ha uzemanyag lenne,dugulas vagy ilyesmi akkor szerintem nem indulna rugton!de ez csak tipp
Hú basszus durca meló volt ki szedni a blokkot a gépből , holnap még ki kell venni a kerekeket, meg a hátsó lengővillát , talán az első villát.. Aztán hétvégén már talán lehet is homokfúvatni.
Hát húzni nem lehet már a csavaron és úgy van 4mm mozgása az ellenállásnak,nem tudom nem-e gyárilag is igy kell lennie?Vagy mindkét végének érintkeznie kellene?
tuti a súlycsökkentés miatt maradt ki.......
akkor jövő télen kibányászom és megtekintem
Hálistennek az enyémen van zsírzó szem
karbitakarítás, beállítás, fals levegő ellenőrzés, bowden ellenőrzés
esetek 95% ban ez a megoldás
mert ugye van úgy hogy egy kis csavar is tud nagyot viccelni........
Hát..eszem meg áll...nincsen nektek esetleg egy fölös jó állapotú ?
De amúgy ez a távgyógyítás,pláne ennyi infó alapján több mint lutri
Anno gondolkodtam, hogy megnézem, aztán közbe szóltak az égiek! Papíros, jó állapot, mi kell még?
http://sportmotor.hu/motoros_k...